Goochelaar op school

Goochelaar op school aan het zoeken? Organiseer je binnenkort op school een leuke (feestelijke) activiteit? En lijkt het jou ontzettend leuk om een goochelaar op school in te huren? Goochelaar Paul Weiss is een zeer ervaren goochelaar die ook kinderen bij jouw op school kan vermaken met een superleuke en magische show vol wonderen.

Goochelaar op school waarvan kinderen kunnen genieten

Mij inhuren als goochelaar op jullie school staat garant voor top entertainment voor kinderen. Ik heb ruim 20 jaar ervaring.

Voor meer informatie zou ik je willen adviseren om mijn website voor kinderen te bezoeken. Deze website is speciaal bedoeld om je een beeld te geven van mij als kindergoochelaar. Op deze website kun je echt alles vinden wat ik aan entertainment voor kinderen heb te bieden. Wil je echter direct contact met mij opnemen? Dan kan natuurlijk ook. Hiervoor kun je mij bellen op tel: 06 - 13 69 39 69 of maakt u gebruik van het contactformulier.


prijzen opvragen

contact opnemen
 
 

Goochelen voor kinderen is net even anders.

Goochelen voor kinderen is natuurlijk een heel ander soort goochelen dan goochelen voor volwassenen. Wannneer u een goochelaar op school wilt inhuren, dan wilt u natuurlijk een goochelaar inhuren die met kinderen kan omgaan en bovendien over shows beschikt die geschikt zijn voor kinderen.

Goochelshow Paul solo

goochelaar op school voor een superleuke goochelshow

U kunt Paul solo boeken. Met zijn interactieve show weet hij kinderen van 4 t/m 12 jaar op en top te entertainen. Kinderen worden bij de show betrokken, kunnen lachen en acief meedoen.

Duo Goochelshow

Onder de naam "surprise magic" vertoond Paul een duo goochelshow. samen met zijn assistente karin laten zij de kinderen kennis maken met een interactieve en muzikale goochelshow vol magie en illusie. Kinderen vallen van de éne in de andere verbazing. Hoogtepunt van de show is de kleurrijke finaleact met bloemen, veren etc ,en de doorzaag-illusie.

Paul als Goochelaar op uw op school inhuren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om Paul als goochelaar op uw school een spectaculair optreden te laten verzorgen? Neemt u dan nog vandaag contact op. U kunt Paul bellen op tel: 06 - 13693969 of maakt u gebruik van het contactformulier


prijzen opvragen

contact opnemen