Goochelaar voor een Internationaal Gezelschap

Goochelaar voor een internationaal gezelschap gezocht? Als ervaren goochelaar spreek ik naast mijn moedertaal Nederlands ook erg goed Duits en Engels. Het is dan ook geen wonder dat ik zo nu en dan wordt ingehuurd om een internationaal gezelschap te vermaken.

Goochelen voor een Internationaal gezelschap

Een goocheloptreden verzorgen voor een internationaal gezelschap is voor de meeste goochelaars niet weggelegd.  Dit komt enerzijds doordat de meeste goochelaars alleen Nederlands kunnen spreken. Anderszijds moet je je presentatie van de show daarop ook aanpassen. Veel goochelaars durven zich daar niet aan te wagen.

Als ervaren goochelaar heb ik al vele malen een internationaal gezelschap mogen vermaken.  Dit kan plaatsvinden in het engels of in het duits. Zo heb ik bijvoorbeeld voor Datalogic tijdens hun klantendag alle internationale klanten mogen verrassen doormiddel van een magisch optreden.

 
BEKIJK DE MOGELIJKHEDENtafelgoochelen voor een internationaal gezelschap

Tijdens deze vorm zal ik de magie van dichtbij laten beleven.

Meer Lezengoochelshow voor een internationaal gezelschap

Wonderelijke show met vele mogelijkheden.

Meer Lezen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Organiseer jij binnenkort een evenement met een internationaal gezelschap? En ben je benieuwd hoe ik dit op magische wijze weet aan te kleden? Neem dan gerust contact op met mij. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden om jouw wensen mogelijk te maken.

contact opnemen voor een show voor een internationaal gezelschap