Goochelaar ouderen

Ben je voor oudere mensen een evenement aan het organiseren? Dan wil je iedereen natuurlijk een superleuke middag bezorgen.  Een middag waar alle ouderen met heel veel plezier aan kunnen terugdenken. Dan ga je dus op zoek naar een passende activiteit dat daarvoor geschikt is.

Wat ga je doen? Oudere mensen hebben al zoveel gezien in hun leven! Dus je zult ze niet zo snel meer tevreden kunnen stellen!  Bovendien zijn veel van de ouderen niet mobiel, dus een stoelendans is natuurlijk uitgesloten.  Maar door mijn ervaring kan ik je vertellen dat goochelen iets is, waar met name oudere mensen echt naar zullen uitkijken.

Goochelaar voor ouderen zorgt voor uniek entertainment

Wie kent het niet. De bekende bingo! Maar laten we eerlijk wezen. Dit is toch best wel afgezaagd? Tijd dus om het roer om te gooien. Een goochelaar inhuren is echter precies dat soort entertainment dat heel verrassend is. Uiteraard zal niet het konijn uit de hoge hoed tevoorschijn worden getoverd. Nee dit soort goochelen is uiteraard ook niet meer van deze tijd.  Hedendaagse en moderne goocheltrucs zullen de revue passeren. Na het optreden zullen alle ouderen gegarandeerd terugkijken op een uniek en geslaagd evenement.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen


Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen

 

Aangepaste shows voor ouderen

Ik beschik over aangepaste shows voor ouderen. De trucs die ik vertoon zijn duidelijk te zien, begrijpelijk en niet moeilijk te volgen. Dit is van wezenlijk belang, want je weet immers bijvoorbeeld niet wie van de ouderen goed kan horen en wie niet en welke persoon kan nog goed zien en wie minder? Bovendien kan de belevingswereld ook verschillen.

Magie van dichtbij

Ik kan als goochelaar de mensen aan tafel bezoeken. De mensen kunnen lekker blijven zitten en de magie duidelijk van dichtbij volgen.  Deze wijze van goochelen zal bij iedereen zeker voor veel opwinding zorgen.

Een echte show

Tijdens de goochelshow kan het hele publiek lekker blijven zitten. Intussen zal ik als goochelaar de mensen verrassen met interactieve goocheltrucs. Een tafel zweeft op magische wijze door de lucht en met extra grote speelkaarten gebeuren wonderen!

Interesse in mij als goochelaar voor ouderen?

Ik neem graag de tijd om jou een passend voorstel te doen. Wanneer je contact met mij opneemt zal ik je informeren over alle mogelijkheden.
Bellen kan natuurlijk ook op tel: 06 - 13693969

contact opnemen