Kindergoochelaar

Kindergoochelaar aan het zoeken? Dan ben je hiervoor bij mij als goochelaar op het juiste adres. Als Kindergoochelaar weet  ik de kinderen een unieke en onvergetelijke dag te bezorgen. Mijn shows staan bomvol Magie, Pret en Plezier.

Kindergoochelaar is een vak apart!

Wanneer je op het internet zoekt, zul je vele goochelaars vinden! Goochelen voor kinderen is echter niet iets wat je zomaar even uit de mouw schudt. In tegendeel! Wil je als goochelaar kinderen vermaken en bovendien verbazen? Dan moet je hiervoor als goochelaar stevig in je schoenen staan. Ten eerste. Kinderen laten zich niet foppen. Ten tweede. Kinderen zijn overal eerlijk in. Is iets niet goed laten zij het weten ook! Daar staat tegenover dat goochelen voor kinderen wel heel erg dankbaar is.


prijzen opvragen kindergoochelaar

contact opnemen met mij als kindergoochelaar
 

Weinig goochelaars wagen zich aan goochelen voor kinderen

De meeste goochelaars durven hun handen niet te branden aan goochelen voor kinderen. Kinderen zijn zoals ik al heb aangegeven zeker geen makkelijk publiek! Goochelen voor kinderen is daardoor ook alleen weggelegd voor goochelaars die zich toegelegd hebben op deze vorm van magisch entertainment. In de handen van een meester is goochelen voor kinderen echter het leukste wat er is.

Als Kindergoochelaar heb ik ruime ervaring

Ik ben begonnen met goochelen voor kinderen in 1995. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik voldoende ervaring heb als kindergoochelaar.

Een kindergoochelaar op kinderfeestjes

Vier je een verjaardag, communie of een ander leuk kinderfeestje? En wil je van het kinderfeest een bijzonder feestje maken? Als kindergoochelaar vermaak ik de kinderen door middel van een spetterende goochelshow?

Huur een kindergoochelaar voor evenementen voor kinderen

Organiseer je een kinderevenement? En ben je hiervoor op zoek naar een leuke en bovenal betaalbare goochelshow?  De goochelshow voor kinderen is vrijwel overal mogelijk. Bovendien is de goochelshow geschikt voor alle leeftijden.

Goochelshow met meer spektakel

Wens je echter een knaller van een goochelshow? Een show waar de vonken van afspringen? Dan biedt ik hiervoor verschillende showmogelijkheden. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een tafel door de lucht zien zweven! Maar mogen ook assisteren bij een bijzondere illusie. De shows worden bovendien ook deels ondersteund door pakkende muziek.

Streetmagic

Misschien ken je het wel van de televisie. Goochelaars die op straat door middel van goocheltrucs mensen verbazen. Mensen vinden dit erg boeiend. Streetmagic is daardoor erg populair geworden. Ik heb daarom dan ook voor kinderen een speciale vorm van streetmagic ontwikkeld.


 Leuke reacties van eerdere opdrachtgevers

Onderstaand treft u enkele reacties aan van eerdere opdrachtgevers in 2016.


Bezoek mijn speciale website voor kinderen

Ik beschik over een speciale website voor goochelen voor kinderen.  

Benieuwd naar de mogelijkheden van mij als kindergoochelaar?

Indien u nog vragen heeft, neem dan hiervoor gerust contact met mij op. Ik informeer u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en prijzen.

U kunt hiervoor contact opnemen door middel van van de onderstaande gegevens.

Tel: 06 - 13693969. Of stuur uw een bericht via mail.

Bedankt en misschien tot ziens.


prijzen opvragen van mij als kindergoochelaar

contact opnemen