Magisch Entertainment

Magisch Entertainment aan het zoeken? Wanneer je een feest of event gaat organiseren dan ga je natuurlijk ook op zoek naar entertainment . Daarbij wordt niet altijd gedacht aan magisch entertainment. En dat is echt een gemiste kans!


Magisch entertainment wordt door gasten namelijk altijd als zeer positief ervaren. Althans dat is mijn ervaring. Ik maak het regelmatig mee op een feest, dat de gasten reageren van "He een goochelaar!, is toch wel superleuk en ook een keer iets anders".


Bekijk mijn aanbod van magisch entertainment

Magisch Entertainment - Geen standaard entertainment

Er is natuurlijk ontzettend veel entertainment te bedenken. Van typetjes die rondlopen, zang etc.. Het is allemaal vrij standaard. Magisch entertainment daarentegen is een vorm van entertainment dat heel divers is.


Het woord zegt het al "Magisch entertainment".  Naast dat het publiek wordt verrast met gave en coole goochelacts,  moet het publiek ook door mij vermaakt worden. Ik betrek het publiek ook bij de show. Er is continue interactie tussen mij en het publiek.  Ik maak af en toe een grapje en laat mensen lachen. Kortom ik entertain het publiek.

Type Magisch Enterainment

Ik kan je verschillende magische shows aanbieden. Maar niet elke show is geschikt voor elk type feest of evenement. Hieronder zie je een kort overzicht van de acts die ik zoal kan aanbieden. Weet je niet welke act voor jou geschikt is? Geen probleem. Ik adviseer je daarin graag.

Entertainment aan tafel

Magisch Entertainment is natuurlijk ook ontzettend leuk bij de gasten aan tafel. Dit wordt ook wel tafelgoochelen genoemd. Hierbij entertain ik als tafelgoochelaar het publiek met superleuke goochelacts die op de cm2 kunnen worden gevolgd. Deze vorm van goochel entertainment vinden mensen geweldig.

Entertainment op Straat

Ook op straat kan ik uiteraard magisch entertainment verzorgen. Dit wordt ook wel streetmagic genoemd.  Als rondlopende goochelaar spreek ik de mensen aan en vertoon superleuke trucs met tal van objecten.

Centraal Entertainment

Een centrale show is natuurlijk ook heel erg leuk wanneer je op zoek bent naar een magic show. Tijdens de centrale act wordt het publiek verrast met goochelacts en illusies.

Een tafel zweeft bijvoorbeeld door de lucht, gedachten worden onthuld en de assistente wordt doorgezaagd.

Mindfuck Entertainment

Mindfuck entertainment is hot. Als goochelaar is het natuurlijk belangrijk hierop in te spelen. Daarom heb ik een speciale mindfuck act in mijn programma opgenomen.

Magisch entertainment inhuren?

Lijkt het jou nu ontzettend leuk om een magische show in te huren? Neem voor al je vragen gerust even contact met mij op. Ik informeer je natuurlijk graag over alle mogelijkheden die ik op het gebied van magisch entertainment zoal heb te bieden.prijzen opvragen van mijn mijn magisch entertainment


contact opnemen voor alle mogelijkheden van mijn magisch entertainment