Meest gestelde vragen door klanten

Regelmatig stellen mensen mijn vragen. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen met antwoorden even op een rijtje gezet.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Paul Weiss is breed inzetbaar. U kunt hem inhuren tijdens diverse gelegenheden zoals een bedrijfsfeestje, verjaardag, kinderfeestje, familiefeestje,bruiloft, klantendag,netwerkevent etc. Het maakt dus niet uit wat u te vieren heeft of wat voor een soort evenement u organiseert. Paul Weiss zorgt voor een ontspannen sfeer en zal iedereen vermaken met zijn interactieve shows

Ik beschik over verschillende showmogelijkheden met verschillende tarieven. Wanneer u contact met mij opneemt kan ik u informeren over de mogelijkheden en prijzen

Nee u hoeft geen reiskosten te betalen. Ik werk met vast tarieven. De prijzen zijn geldig voor optredens door heel Nederland en België.

De afgelopen 10 jaar ben ik slechts 3 x ziek geweest. Ik ben toen gewoon gaan optreden. Dat is niet makkelijk natuurlijk, maar als je bent ingehuurd en je wordt ziek dan vind ik dat je er alles aan moet doen om toch gewoon zelf het optreden te verzorgen. Maar het kan natuurlijk wel een keer voorkomen dat ik te ziek ben dat het echt niet kan. In dat geval zal ik alles in het werk stellen om voor u een passende vervanger te regelen. Dat hoeft u dus niet te doen.

Paul heeft ruime ervaring om jong en oud te vermaken. Hij treed al meer dan 20 jaar op. In die jaren heeft hij opgetreden voor de meest uitéénlopende doelgroepen. Ouderen, kinderen, volwassenen en mensen met een verstandelijke beperking.

Voor elk optreden stuur ik een bevestiging met alle afspraken die zijn gemaakt. Op deze wijze kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Ja dat is zeker mogelijk. Wanneer u deze combinatie boekt, ontvangt u altijd een leuke korting op het kleingoochelen

 

Heb jij nog vragen

Ik kom graag met je in contact om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je liever bellen? Dat kan ook. Je kunt mij bereiken op tel: 06 – 13 69 39 69

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden