Goedkope Goochelaar

Goedkope goochelaar aan het zoeken? Een goedkope goochelaar die op jouw feest voor jong en oud een fantastische show kan komen verzorgen?


Ik moet je dan helaas teleurstellen. Ik ben zeker geen goedkope goochelaar, maar ik ben zeker ook niet de duurste goochelaar die je kunt boeken.


Ik kan je wel het volgende beloven. Ik bied wel een optimale prijs kwaliteitsverhouding. De prijzen die ik reken zijn niet alleen afhankelijk van mijn kwaliteiten als goochelaar. De prijs is ook afhankelijk van de soort show die je bij mij wilt boeken.


Bovendien hanteer ik als goochelaar goedkopere prijzen voor particulieren. Wanneer je contact met mij opneemt kan ik je informeren over de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen.


Is je interesse gewekt? Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt van mij een prijs op maat.Bekijk anders ook even de videoWat kenmerkt een goedkope goochelaar?

Een goedkope goochelaar kenmerkt zich daarin dat hij veel minder bezig is met goochelen. Bovendien beschikt een goedkope goochelaar over veel minder kennis op het gebied van zowel goocheltrucs en de daarbij behorende technieken.


Een goedkope goochelaar oefent ook veel minder dan een duurdere en professionele goochelaar! Een goedkope goochelaar heeft bovendien niet de ervaring om ieder feest of event tot een succes te maken.


Natuurlijk ook ik ben als goochelaar ooit begonnen, Mijn tarieven waren toen ook niet hoog. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik jaren geleden toch best wel een goedkope goochelaar was. Maar je kunt natuurlijk geen hoge prijzen vragen als je als goochelaar niet goed genoeg bent.

Van goedkope goochelaar tot duurdere goochelaar

Maar hoe vaker je dus oefent en hoe meer kennis je krijgt hoe beter dat je wordt. Uiteindelijk staan de goedkope prijzen in schil contrast met je kwaliteit.


Dus langzamerhand ga je je prijzen dus ook verhogen. Dat is ook wel logisch. Je stopt er veel tijd in om het publiek een onvergetelijke dag te bezorgen. En dat mag je dan ook wel terugzien in de prijzen die je vraagt.

Wanneer wel een goedkope goochelshow?

Zoek je echter een goochelaar die een leuk trucje kan doen en vind je kwaliteit niet zo belangrijk? Dan zou ik je zeker adviseren om verder te zoeken. Maar hierbij wil ik je wel waarschuwen dat het optreden van deze goedkopere goochelaar zeer waarschijnlijk niet aan jouw verwachtingen zal voldoen.


Deze goochelaar mag misschien wel slechts € 200,00 voor 2 uur optreden kosten, maar als het optreden niet goed is, dan is € 200,00 weggegooid geld. toch?

Wanneer geen goedkope goochelshow?

Zoek je echter een kwalitatieve en professionele goochelaar? Een goochelaar die de gasten een magische ervaring kan bieden waarover ze niet uitgepraat raken? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Ik maak van jouw feest een topfeest

Als ik een optreden op een feest of event kom verzorgen, dan bereid ik dit optreden altijd goed voor. Natuurlijk mijn trucs beheers ik. Echter ik blijf oefenen en oefenen. Ik wil er zeker van zijn dat ik tijdens jouw event een goocheltruc laat zien waarvan jouw gasten zullen genieten. Ik streef naar perfectie!


Ik treed altijd op met 100%  passie. Contact met het publiek is voor mij ook erg belangrijk. Aan het einde van mijn optreden wil ik dat jouw gasten hebben genoten. Pas dan is mijn missie geslaagd.

De voordelen om mij in te huren


  • 100% kwaliteit
  • professioneel
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • 100% passie
  • 100% Vermaak

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan gerust even contact op. Ik informeer je graag wat ik heb te bieden.Je kunt mij bereiken zowel telefonisch op tel: 06 - 13 69 39 69 of maak gebruik van het contactformulier.prijzen opvragen


contact opnemen