Goochelaar prijzen

Goochelaar prijzen aan het zoeken? Ik kan mij heel goed voorstellen dat je graag de prijzen wilt weten van een goochelaar.


Berekend een goochelaar de prijs per uur  of per dagdeel? En wat kost een goochelaar voor een verjaardagsfeestje etc. Diverse Vragen waar je natuurlijk heel graag antwoord op wilt hebben.


Hierop kan ik helaas niet direct antwoord op geven! De gages van een goochelaar zijn afhankelijk van vele dingen.

Kies je de duurste of de goedkoopste goochelaar

Ik kan je wel vertellen dat ik niet de duurste goochelaar ben, maar ook zeker niet de goedkoopste! Jij wilt toch geen amateur goochelaar inhuren?


Amateur goochelaars kun je niet vergelijken met de kwaliteit van een professionele goochelaar zoals ik. Hier geldt ook wel het gezegde: goedkoop is duurkoop


Ben jij bereid een goochelaar in te huren die prijstechnisch oke is? En bovendien een goochelaar uitnodigen die jouw gasten geweldig entertainment kan bieden?

Informeer direct naar de prijs van mij als goochelaar

Hoe wordt de prijs van een goochelaar dan bepaald?

De prijzen die door een goochelaar worden berekend zijn afhankelijk van vele dingen.

De prijzen van een goocheloptreden worden o.a bepaald aan de hand van de kwaliteit

Er zijn enorm veel verschillen in de kwaliteit van een goochelaar. Je zult het wellicht niet zo snel ontdekken. Maar Nederland telt enorm veel goochelaars. Je kunt goochelaars eigenlijk onderscheiden in de onderstaande 3 categorieën:

hobby goochelaar

De hobby goochelaar is een goochelaar die ander werk doet., Hij is in loondienst van een werkgever en heeft als hobby goochelen. Hij kent enkele goocheltrucs en vind het leuk om een keer een optreden te verzorgen. De hobby goochelaar is dan ook wel de goedkoopste goochelaar die u zult kunnen boeken. Een hobby goochelaar zult u echter niet zo snel tegenkomen wanneer u op google op zoek bent naar een goochelaar.

amateurgoochelaar

De amateurgoochelaar is een goochelaar die ook in loondienst is. Hij of zij (er zijn ook enkele vrouwelijke goochelaars). treed af en toe op naast zijn of haar gewone werk. de amateurgoochelaar treed vaker op dan de hobby goochelaar. De inkomsten voor deze goochelaar zijn neveninkomsten.


het totale inkomen van de amateurgoochelaar bestaat dus uit loon van zowel uit loondienst als zijn verdienten als goochelaar.

Professionele goochelaar

De professionele goochelaar is altijd bezig met het vak. Als hij niet optreed oefent hij of stopt tijd in zijn business. Een professionele goochelaar is 100% afhankelijk van de inkomsten die hij geniet als goochelaar.


De kwaliteit van deze goochelaars is ook een stuk hoger dan een amateurgoochelaar en zeker t.o.v. een hobby goochelaar. Nu zult u zich natuurlijk afvragen in welke categorie ik dan val.


Ik ben een professionele goochelaar. Ik stop al mijn tijd in mijn magic business. Ik treed regelmatig op en oefenen ook best wel veel. Bovendien stop ik ook regelmatig tijd in andere activiteiten die voor mijn business belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld dit artikel dat ik voor mensen zoals u heb geschreven. Mijn doel is om u als potentiële opdrachtgever hierover te informeren.

Ervaring van een goochelaar

Ervaring is natuurlijk ook heel erg belangrijk. Je kunt nog zo veel goocheltrucs beheersen. Als je niet optreed, dan heb je geen ervaring. Ervaring speelt dus ook een belangrijke rol bij de prijs die een goochelaar uiteindelijk berekend.

type shows

De éne goochelaar is de andere niet. Sommige goochelaars zijn tafelgoochelaars en andere zijn podium goochelaars. Een prijzen van een podiumact zijn meestal toch een stuk hoger dan die van een tafelgoochelaar.


Een tafelgoochelaar heeft bijvoorbeeld heel weinig bagage. Een podiumgoochelaar meestal toch veel meer bagage. En al deze bagage moet natuurlijk ook nog vervoerd worden. Neem nu als voorbeeld  even "hans klok" met zijn enorme grote illusie's. U zult begrijpen dat een dergelijke show zoals Hans klok deze vertoond veel duurder is dan een act waarbij je komt met slechts één koffer.

BEKIJK WAARVOOR JE MIJ KUNT INHURENtafelgoochelaar prijzen
TAFELGOOCHELAAR

Magie op de cm2

Meer Lezengoochelshow prijzen

Voor jond en Oud

Meer Lezen

 

Als goochelaar bied ik een breed aanbod aan mogelijkheden

Wanneer je op mijn website even rondkijkt, dan zul je ontdekken dat ik zowel een optreden kan verzorgen als tafelgoochelaar cq rondlopende goochelaar, maar ook als podiumgoochelaar. Wat betreft de podiumact heb ik ook verschillende varianten met verschillende prijzen. Deze kun je dan ook niet terugvinden op mijn website. Wanneer je contact met mij opneemt informeer ik je graag wat ik allemaal heb te bieden.

Benieuwd naar de prijzen van mij als goochelaar?

Wil je graag weten welke prijzen ik als goochelaar bereken? Neem dan gerust even contact met mij op.  Bellen is natuurlijk nog makkelijker. Wellicht kan ik voor jou wel een mooi prijs maken. Je kunt mij bereiken op tel: 06 - 13 69 39 69prijzen opvragen van mij als goochelaar


neem contact voor de kosten de ik als goochelaar bereken