Betaalbare goochelaar

Betaalbare Goochelaar aan het zoeken? Ik kan mij heel goed voorstellen dat je graag een keer een goochelaar op jouw feestje zou willen laten optreden. Goochelen is toch wel een vorm van entertainment wat mensen erg boeiend vinden.

Maar het moet natuurlijk ook betaalbaar zijn. Er zijn goochelaars die vragen voor een optreden € 600,00. Voor de meeste opdrachtgevers is dit natuurlijk totaal niet betaalbaar!

Betaalbare Goochelaar ook op jouw feest?

Vier je binnenkort de verjaardag van jezelf, jouw partner, zoontje of dochtertje? Of ben je wellicht de verjaardag van jouw ouders aan het plannen? Of plan je een personeelsfeestje? Ik zorg dat jouw feestje een succes wordt.

Als Goochelaar biedt ik een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Bij het boeken van mij als goochelaar haal je een goede en professionele goochelaar in huis die bovendien ook nog betaalbaar is. Met mijn magische shows verbaas ik Jong en Oud.

Nieuwsgierig of ik als goochelaar betaalbaar ben voor jou? Neem een kijkje op mijn website en bekijk de mogelijkheden.
BEKIJK WAARVOOR JE MIJ KUNT INHURENbetaalbare goochelshow

Voor jond en Oud

Meer Lezen

 

rondlopende (tafel)goochelaar

Je kunt mij bijvoorbeeld inhuren als rondlopende goochelaar ook wel tafelgoochelaar genoemd. Het leuke aan deze manier van goochelen is dat zowel jong en oud de magie van dichtbij kan ervaren.

Betaalbare goochelshow op kinderfeestje

Wil je graag tijdens een kinderfeestje speciaal voor de kinderen een show boeken? Met deze show sta ik op een vaste plek en neemt de kinderen mee voor een reis vol Magie.

Interesse in een betaalbare goochelaar?

Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken op 06 - 13 69 39 69.  Uiteraard kun je simpelweg ook gebruik maken van het contactformulier.

Alvast bedankt en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort wel op jouw feest


prijzen opvragen of ik voor jouw een betaalbare goochelaar ben

neem contact op met mij voor een betaalbare goochelshow