Goede goochelaars

Goede goochelaars aan het zoeken? Goede goochelaars zijn goochelaars die de kunst in perfectie beheersen. Kijk iedereen die een beetje oefent kan natuurlijk een goocheltrucje laten zien. Maar het gaat er natuurlijk om de verpakking? Hoe goed voer je de goocheltruc uit? Hoe breng je het over aan het publiek?


Deze onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om uiteindelijk door te groeien tot een goede goochelaar.Goede goochelaars beheersen trucs in perfectie

Een goede goochelaar oefent, oefent en oefent totdat hij de truc in perfectie beheerst. Dit kan soms weken, maanden of soms zelfs jaren duren. Een goede goochelaar herken je daaraan dat hij jou verbaast. En nog belangrijker, dat je totaal geen idee hebt hoe de goochelaar de truc tot stand heeft gebracht!

Goede goochelaars weten het publiek te entertainen

Goede goochelaars weten het publiek niet alleen te verbazen met een toffe goocheltruc. Deze professionele goochelaars weten ook hoe zij het publiek moeten entertainen.


Hoe brengt deze goochelaar de truc aan het publiek over? Vertelt hij een leuk verhaal?  Laat hij mensen lachen? Weet hij mensen mee te nemen naar een bijzondere wereld waarin het publiek geloofd wat de goochelaar vertelt? Met andere woorden hoe verpak je de truc?

Ik behoor tot één van de weinige goede goochelaars

Als goochelaar ben ik al vele jaren actief bezig met mijn vak. Ik ben professioneel en beheers vele goocheltrucs. Maar ik weet ook als geen ander hoe ik het publiek moet vermaken. Kijkt u gerust eens even rond op mijn website om een beeld te geven van mijn mogelijkheden.Je kunt mij inhuren:


Als tafelgoochelaar


Als podiumgoochelaar


voor kinderen


Op jouw verjaardag


Leer zelf goochelen van een goede goochelaar

Interesse in een goede goochelaar?

Neem gerust contact met mij op. Ik neem graag de tijd voor al jouw vragen. je kunt mij bereiken via het contactformulier of telefonisch op: 06 - 13 69 39 69prijzen opvragen voor een goede goochelaar


neem contact met mij op als goede goochelaar