Goochelaar Personeelsfeest

Als Goochelaar op jullie personeelsfeest creëer ik een uniek stukje entertainment en een geweldige sfeer. Jullie personeelsfeest wordt daardoor een feest om niet meer te vergeten. Als professionele goochelaar voel ik perfect aan hoe het publiek vermaakt moet worden. Hierdoor ben je verzekerd van magisch entertainment van Top Niveau.

Als Goochelaar bied ik verschillende mogelijkheden om bij het personeel een onvergetelijke indruk achter te laten. Het publiek wordt uiteraard nauw bij de show betrokken. Niets is meer wat het lijkt. Na afloop van mijn optreden zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen!prijzen opvragen voor mij als goochelaar op jullie personeelsfeest

contact opnemen voor mogelijkheden als goochelaar tijdens jullie personeelsfeest
 
 

Als tafelgoochelaar op jullie personeelsfeest goochel ik op de cm2

Voor personeelsfeesten wordt ik regelmatig geboekt als tafelgoochelaar.  Dit is ook niet vreemd. Als tafelgoochelaar ben ik heel eenvoudig inzetbaar.  Ik begeef mij tussen het  publiek en vertoon magische effecten van dichtbij!

Het publiek zit er met de neus bovenop en ziet hoe het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Munten vliegen onzichtbaar door de lucht en met speelkaarten gebeuren de meest bizarre dingen! Zin een leuk gokspel? Ik vertoon een leuk en magisch gokspelletje waarbij het publiek het uiteindelijk niet zal lukken om het spel te winnen! Uiteraard is dit slechts een greep uit het magische repertoire van mij als goochelaar. Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden waarmee ik het publiek versteld kan laten staan.


Boek een Fantastische show op jullie persooneelsfeest

Lijkt het jouw geweldig om een echte goochelshow te beleven? De mogelijkheden voor een podiumshow op jullie personeelsfeest zijn eindeloos. Een zwevende tafel, een spectaculaire illusie zoals een doorzaagtruc of het laten verschijnen van iemand! Maar uiteraard kan ik ook mindfuck entertainment bieden. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

https://youtu.be/f4Xnk3zFAxw?rel=0

Combinatieshow

Ik bied voor jullie personeelsfeest ook de mogelijheid om tafelgoochelen te combineren met een centrale show. Het grote voordeel hiervan is dat het publiek zowel trucs van dichtbij kan ervaren als spektakel op de vloer / podium.

Goochel ik binnenkort op jullie personeelsfeest?

Is jouw interesse gewekt? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van hoe ik als Goochelaar jullie personeelsfeest weet om te toveren tot een unieke en magische gebeurtenis?Ik informeer je graag over de mogelijkheden en prijzen. Je kunt mij bellen op tel: 06 - 13 69 39 69 of maakt u gebruik van het contactformulier

 

contact opnemen