Waarom een goochelaar een goede keuze is
10 februari 2018 

Waarom een goochelaar een goede keuze is

Heb jij binnenkort iets te vieren? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat het geen saaie aangelegenheid wordt. Via het internet gaan mensen dan al snel op zoek naar entertainment dat ervoor kan zorgen dat het een feest wordt waar alle gasten veel plezier aan kunnen beleven. Ook jij bent op zoek gegaan naar iets speciaals waarmee jij jouw gasten wilt verrassen!

Jouw interesse is blijkbaar uitgegaan naar het boeken van een goochelaar. Hierdoor ben je ook op mijn website terecht gekomen. Dat jouw interesse uitgaat naar het boeken van een goochelaar is niet zo gek. Goochelen is namelijk erg populair.  Dit komt onder andere door programma’s als mindfuck. Mensen zijn gefascineerd in het onmogelijke. Bovendien heeft een goochelaar t.o.v. het meeste ander soort entertainment veel extra’s te bieden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Nu zal jij je natuurlijk afvragen wat ik zoal voor jou kan betekenen als jij mij als goochelaar zou boeken? Deze vraag vind ik meer dan terecht. Oké een goochelaar zal je versteld doen laten staan met leuke goocheltrucs. Maar alleen een goocheltruc laten zien is in mijn ogen nog geen entertainment. Je kunt het pas entertainment noemen als het plaatje compleet is. Uiteraard heb ik verschillende toffe goochelacts te bieden. Zo kun je mij als tafelgoochelaar boeken of een centrale goochelshow. Doormiddel van mijn optreden wil ik echter meer bereiken dan alleen goocheltrucs vertonen. Begrijp mij niet verkeerd. Een goocheltruc vertonen is ook een hele kunst op zich en vergt veel oefenen. Ook ik oefen regelmatig. Ik wil echter een stap verder gaan. Ik wil graag dat mensen geëmotioneerd raken en zich vermaken. En juist doormiddel van het toepassen van deze elementen wordt het pas echt entertainment!

als goochelaar creëer ik het onmogelijke

Wist je trouwens dat er maar weinig goochelaars zijn die zowel kunnen goochelen als kunnen entertainen. Het is ook een hele kunst om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Dit vergt vele jaren ervaring en bovendien talent. Dit is dan ook alleen weggelegd voor slechts een select groepje professionele goochelaars. Professioneel magisch entertainment is een unieke mix tussen goed kunnen goochelen, mensen vermaken en kunnen inspelen op verschillende situaties. Deze drie aspecten zijn onmisbaar om het publiek een onvergetelijk moment te bezorgen. Met mijn ruime ervaring van meer dan 1500 optredens kan ik wel zeggen dat ik weet hoe de vork in de steel zit.

een goochelaar boeken is van meerwaarde op elk feest

Goochelaar boeken of ander soort entertainment?

Twijfel je nog of je een goochelaar zou willen inhuren of ander soort entertainment? Wellicht kan ik deze twijfel bij jou wegnemen. Als je een goochelaar namelijk vergelijkt met ander soort entertainment, dan vallen er een aantal dingen op. In tegenstelling tot veel ander soort entertainment weet een goochelaar  diverse emoties bij het publiek op te wekken. Dit zijn dan Blijdschap, verwondering en nieuwsgierigheid.  Deze drie emoties zijn tijdens een optreden van mij als goochelaar onmiskenbaar met elkaar verbonden. Hierdoor krijgt het publiek een show te zien waar het publiek van zal genieten.

Een professionele goochelaar boeken?

Je hebt nu kunnen lezen welke meerwaarde ik als goochelaar kan zijn op jouw feest. Heb je nog vragen? Of wil je graag verder informatie van mij ontvangen?

Wees dan geen vreemde en neem gerust contact met mij op. Ik neem graag de tijd om jouw wensen om te zetten in een passend voorstel. Contact opnemen kan zowel telefonisch op tel: 06 – 13 69 39 69 of via het contactformulier.

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden