Professionele goochelaar

Professionele goochelaar aan het zoeken? Als professionele goochelaar creëer ik op elk feest een hoge dosis magie en entertainment.

Met mijn ruim 20 jaar ervaring weet ik hoe ik jouw gasten op originele wijze kan verwonderen.

Professionele goochelaar hoe herken je die?

Een professionele goochelaar is goochelaar voor zijn beroep. Hij is 100% bezig met zijn vak. Hij weet in tegenstelling tot een amateur goochelaar een truc ook beter uit te voeren.

Bovendien weet een professionele goochelaar de truc optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit bereikt hij o.a. door de truc op professionele wijze te presenteren. De finishing touch noemen ze dit ook wel.

Ben jij dus op zoek naar een goochelaar die jouw gasten op professionele wijze kan vermaken? Dan ben je hiervoor bij mij op het juiste adres.
BEKIJK WAARVOOR JE MIJ KUNT INHURENbeste goochelshow voor jouw feest

Voor jond en Oud

Meer Lezen

 

Als professionele goochelaar streef ik naar perfectie

Een professionele goochelaar zoals ik streeft uiteraard altijd naar perfectie. Dit betekend dat ik continue bezig ben met het verbeteren van mijn acts. Het verbeteren van een truc is een proces van jaren.

Bij het uitvoeren van een goocheltruc komt uiteraard ook techniek bij kijken. En zoals elke techniek staat ook de goocheltechniek niet stil. Door hier continue mee bezig te zijn, ben ik en jij ervan verzekerd dat mijn performance aan de hoge verwachtingen van jou als opdrachtgever zal voldoen.

Als professionele goochelaar continue bezig met innovatie

Innovatie is ook voor mij als goochelaar ontzettend belangrijk. Ze zeggen niet voor niets dat stilstand achteruitgang is! Ik kijk dan ook altijd naar de ontwikkelingen op de markt.

Ik kijk bijvoorbeeld regelmatig naar youtube en ga naar lezingen van andere goochelaars. Hier leer ik niet alleen nieuwe goocheltrucs of goocheltechnieken, Maar ik doe ook inspiratie op.

Over inspiratie gesproken. Je kent wellicht het tv programma mindfuck. Dit programma bijvoorbeeld is voor mij ontzettend inspirerend geweest om ook soortgelijke acts in mijn programma op te nemen.

Time is money

Continue bezig zijn met wat er in de markt gebeurd en jezelf blijven verbeteren kost natuurlijk tijd. En tijd kost geld. Maar hierdoor ben jij uiteraard verzekerd van een professionele show waarvan jouw gasten zullen genieten.

Als professional ben ik het visitekaartje voor jouw bedrijf

Als goochelaar wordt ik uiteraard uitgenodigd op diverse feesten en evenementen door heel Nederland. Hierbij treed ik niet alleen op voor particulieren, verenigingen en stichtingen etc. Maar ook voor bedrijven kan ik een belangrijke rol spelen.

Heb jij bijvoorbeeld een restaurant? En wil jij graag de gasten iets unieks bieden? Huur mij dan als tafelgoochelaar. Hierbij bezoek ik jouw gasten aan tafel en breng kleine wonderen tot stand.

Organiseer jij als bedrijf een event zoals een klantendag of sta jij met je bedrijf op de vakbeurs? Dan weet ik hoe belangrijk deze dag voor jou is.  Jij wilt immers nieuwe klanten werven en/of bestaande klanten extra belonen. toch? Als professionele goochelaar zorg ik ervoor dat jouw klanten jouw bedrijf op positieve wijze in herinnering zullen houden.

Interesse in mijn werk als professionele goochelaar?

Heb ik jouw belangstelling gewekt? Ben je nieuwsgierig wat ik voor jouw feest of event kan betekenen? Voor mij als beroepsgoochelaar staan jouw wensen en ideeën centraal. Ik luister graag naar jouw behoeften en zal deze indien mogelijk op bijzondere wijze verwezenlijken.

Wees dus geen vreemde! En neem gerust contact op met mij via het contactformulier. Je kunt mij uiteraard ook even bellen. Ik ben te bereiken op 06 - 13 69 39 69. 

contact opnemen