goochelen in amsterdam voor top vermaak

Goochelaar Amsterdam

Professioneel Goochelentertainment in Amsterdam voor feesten en evenementen door Top Goochelaar Paul Weiss

Goochelaar Amsterdam

Gezocht?

Op zoek naar een professionele Goochelaar in Amsterdam? Een goochelaar die jouw gasten op unieke en amusante wijze weet te betoveren?

Als ervaren goochelaar met ruim 25 jaar ervaring  ben ik in Amsterdam al heel wat keren te gast geweest.  Ook op jouw feest of event kan ik uiteraard zorgen voor sfeervol magisch entertainment. Dus ben je op zoek naar een bijzonder stukje amusement dat voor een echt wow effect kan zorgen? Dan ben je bij mij als goochelaar op het juiste adres
interactieve goochelacts act aan tafel

Laat je inspireren

Benieuwd hoe ik jouw (feestelijk) event in Amsterdam  een boost kan geven?
geef jouw feestje in amsterdam een magisch tintje

ijsbreker, lachen, gezelligheid en 100% Verwondering

Als professionele goochelaar wil ik met behulp van mijn magie mensen 100% verwonderen en entertainen. Mijn ervaring is dat mensen een goochelaar namelijk ontzettend leuk vinden. Zodra ik als goochelaar kom aangelopen, je mensen al verheugd ziet opkijken. Hierdoor breek ik uiteraard niet alleen het ijs. Maar jouw gasten hebben ook direct de aandacht.

Iedereen is natuurlijk ontzettend nieuwsgierig wat voor illusies hen zoal staan te wachten. Voor mij is het belangrijk dat ik interactie met de mensen heb, dat ik ze laat lachen en laat verbazen. Alleen dan is mijn missie geslaagd!

Shows

rondlopend magisch entertainment

Rondlopende
Goochelaar

Al rondlopend zal ik mensen benaderen en hen op de cm2 verrassen

Centrale

Act

Tijdens de podiumact zal ik het publiek versteld doen staan van diverse illusies & mindfuck

kaarttruc in horecagelegenheid in amsterdam

Tafel

Goochelaar

Magie speciaal voor aan tafel
Magische effecten van heel dichtbij

Shows voor 

Jong en Oud

Speciaal voor jong en oud heb ik verschillende shows voor elke doelgroep

Voor elke gelegenheid een passende show

Het grote voordeel van mij als goochelaar is dat ik vrijwel voor elke gelegenheid wel een passend goochelprogramma kan verzorgen.  Zowel tijdens een verjaardag, bruiloft en een bedrijfsfeest etc. weet ik het publiek te verrassen met een interactief programma.

Mijn Missie?
Mensen 100% Entertainen

Kers op de taart


Beste Paul. Fijn dat je erbij was, onze eigenaren hebben de 2 dagen als zeer positief ervaren! De goochelaar was de kers op de taart.


CenterParcs Vastgoed

Veel complimenten


Nog bedankt voor je performances op 01 juli, we hebben super veel complimenten mogen ontvangen!namen Hospitality group

iedereen heeft genoten


Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

Marloes namens Cargill Schiphol

Zakelijke events

Ook voor zakelijke evenementen in Amsterdam ben je bij mij op het juiste adres. In de afgelopen jaren heb ik al vele optredens mogen verzorgen voor de meest uiteenlopende zakelijke klanten.  Ik spreek tevens engels en duits.

Sta je binnenkort op een beurs?  Doormiddel van verschillende goochelacts trek ik de aandacht bij jouw stand en zorg zo voor meer leads. Of wellicht organiseer je een zakelijke bijeenkomst ? Trakteer jouw gasten dan op een professioneel goocheloptreden. Jouw gasten zullen dit zeker waarderen. Bijkomend voordeel is dat jouw gasten jouw bedrijf op positieve wijze in herinnering houden.

Benieuwd naar een goochelact bij jouw in Amsterdam?

Elk feest of event heeft zo zijn eigen karakter. Als goochelaar speel ik daar uiteraard op in. Zo vereist een feestje weer een andere benadering als een zakelijk event. Heb jij dus iets te vieren? Of plan je een event? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om mij als goochelaar in Amsterdam in te huren?  


In een onderling overleg bespreek ik graag wat ik voor jouw als goochelaar in Amsterdam kan betekenen.Op basis hiervan ontvang je van mij altijd een vrijblijvend voorstel. Hierop staat duidelijk vermeldt wat je van mij kunt verwachten en wat de prijzen zijn.

geheel vrijblijvend voorstel voor een goochelact in amsterdam

Laat gerust van je horen