goochelacts voor alle feesten en evenementen

Centrale act

Mindfuck | Magie | Illusie

als goochelaar vertoon ik o.a. de act met spijker in zak

Mindfuck Live - Stand-up 

Mindfuck Live is een fascinerende voorstelling waarbij onze waarneming op de realiteit op de proef zal  worden gesteld.  Zie hoe ons brein voor de gek wordt gehouden en hoe gedachtes worden gestuurd. Is ons gedrag voorspelbaar?  Kun je nog vertrouwen op je eigen waarneming? Ervaar hoe een rubiks kubus op magische wijze wordt opgelost! Stel je voor dat zal worden onthuld aan welke kleur iemand denkt en wie bovendien de leugenaar is!  Voor deze show is in de meeste gevallen geen podium vereist. Deze show biedt een geweldige mindfuck experience. Een aandachtig publiek is belangrijk. Het programma  is dan ook een Uitstekende Energizer ter afsluiting van je event.

goochelact voor alle leeftijden

Fun & Magic - Stand-up

Fun and Magic is een goochelprogramma met een knipoog en zit boordevol hilarische momenten. Deze show is uitermate geschikt voor tijdens feestjes of gewoon wanneer je op zoek bent naar een programma waarbij je het publiek een show wilt bieden met een lekker luchtig karakter. 

goochelacts voor alle feesten en evenementen

Magic and Illusions

Magic & Illusions is een show die groter van opzet is.  Deze show is geschikt voor zowel een kleiner als een groter publiek.  De show is in diverse varianten te boeken.  In de meeste gevallen is voor deze show een podium vereist.  Het programma wordt afgestemd op het soort feest/event.Welke show je ook  boekt. 1 ding is zeker. Aan het einde zal iedereen zich het volgende afvragen: Was het allemaal maar één grote illusie? Of zit er meer achter?  1 ding is zeker. Paul Weiss creeërt wel de illusie dat het allemaal mogelijk is!

Laat gerust van je horen