Page content

Goochelaar almere

Goochelaar almere

Goochelaar Almere aan het zoeken? Maar u heeft geen idee welke goochelaar u nou zou moeten inhuren voor een optreden in Almere? Dat kan ik mij ook wel voorstellen. Welke goochelaar is nou de juiste keuze?

Ik zal mij eerst eens even aan u voorstellen. Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik heb al diverse keren Jong en Oud in Almere versteld doen staan met mijn betoverende shows. Met mijn ruim 20 jaar ervaring bent u bij het boeken van mij als goochelaar Almere er 100% van verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt.

Onderstaand treft u enkele leuke en toffe goocheltrucs aan. Uiteraard is dit maar een heel kleine gedeelte van de acts die ik in mijn repertoire ter beschikking heb. Ik beschik natuurlijk over veel meer acts welke ik  op uw feest of event kan vertonen. Mijn shows en de daarbij behorende acts pas ik aan aan de situatie en doelgroep.

Als Goochelaar Almere geniet u vele voordelen

 • Geen reiskosten
 • Top Entertainment voor Jong en Oud
 • 100% Kwaliteit
 • Professioneel
 • Hoge klantenwaardering

Optreden in Winkelcentrum Almere

Enkele jaren geleden werd ik geboekt om in het winkelcentrum van Almere een optreden te verzorgen Hierbij begaf ik mij als rondlopende goochelaar tussen het publiek en vermaakte jong en oud. Deze vorm van magic staat ook wel bekend als streetmagic.

Streetmagic is zoals de term natuurlijk al laat vermoeden een vorm van entertainment die je op straat uitvoert. Dit wil echter niet zeggen dat ik alleen op straat kan goochelen. Deze vorm van magie is ook ontzettend leuk tijdens feestjes in een zaal of bij u thuis.

Bekijkt u de onderstaande video om een indruk te krijgen van mij als rondlopende goochelaar

Mijn missie? Mensen vermaken en verbazen

Tijdens een optreden zijn voor mij 2 dingen belangrijk. Het publiek moet zowel vermaakt als verbaast worden. Alleen met een goede goocheltruc kom je er namelijk niet. Mensen moet je betrekken bij de show. Je moet bij het publiek emoties opwekken, ze blij maken en ze aan het lachen brengen. Alleen hierdoor wordt een optreden een succes en zal iedereen op positieve wijze aan de show terugdenken.

goochelaar almere

Waarvoor wordt ik het meest geboekt in Almere.

Mensen boeken mij meestal tijdens bijvoorbeeld een bruiloft of familiefeest. Maar ook bij mensen thuis wordt ik regelmatig ingehuurd tijdens een verjaardag en kinderfeestjes.

Welke type acts kunt u bij mij zoal in Almere boeken?

U kunt bij mij verschillende acts boeken om het publiek een onvergetelijke dag te bezorgen. U kunt mij bjvoorbeeld boeken als tafelgoochelaar (ook wel rondlopende goochelaar genoemd). Hierbij begeef ik mij tussen het publiek en zal iedereen op de cm2 vermaken met interactieve goocheltrucs.

Maar u kunt bij mij natuurlijk ook een centrale act / podiumact inhuren. Bestaat het publiek uit alleen kinderen dan kunt u bij mij terecht voor de vrolijke goochelshow

Kindershow

Ook wanneer u een event organiseert voor kinderen dan bent u bij mij op het juiste adres. Als kindergoochelaar beschik ik over aangepaste shows om kinderen te laten genieten.

Kinderfeestje

Viert u binnenkort een kinderfeestje.  Met mijn vrolijke goochelshow voor kinderen tover ik bij alle kinderen een blij gezicht tevoorschijn.

Combinatiepakket

Bij het combinatiepakket boekt u bij mij een centrale act gevolgd door tafelgoochelen. Stel u viert thuis een feestje. Wat is nou leuker om eerst alle kinderen of de hele familie blij te maken met een centraal optreden. Na dit optreden loop ik persoonlijk bij iedereen langs en vertoon diverse trucs met speelkaarten, touw etc. Bij het combinatiepakket heeft u extra veel voordeel.

Waar heb ik als Goochelaar in Almere zoal al opgetreden?

Ik treed natuurlijk door heel Nederland op, zo ook regelmatig in Almere. Maar Almere is de enige plaats in Nederland waar ik per jaar circa 22 voorstellingen verzorg. En dat is heel wat als je bedenkt hoeveel woonplaatsen er in Nederland zijn.  In de afgelopen jaren ben ik ingehuurd door bedrijven, scholen, verenigingen en heel veel particulieren.

Optreden in TMG Partycentrum Almere

In het verleden heb ik ook in Partycentrum Almere enkele optredens mogen verzorgen tijdens o.a. bedrijfsfeestjes en particuliere feestjes. Ik vind deze locatie erg gezellig en ik hoop dat ik in de toekomst nog een keer de gelegenheid krijg om hier een optreden te mogen verzorgen. Dus wanneer u een feestje gaat organiseren dan ik u deze locatie zeker aanraden. In combinatie met een optreden van mij als goochelaar garandeer ik u dat uw feest niet meer stuk kan gaan.

Bent u benieuwd naar een optreden van mij als Goochelaar in Almere?

Ik informeer u graag over de mogelijkheden en tarieven voor een optreden in Almere. Dus heeft u vragen neem dan gerust even contact op met mij.

Tot ziens en wie weet ziet u mij wel binnenkort als goochelaar almere aan het werk.

  Comment Section

  0 reacties op “Goochelaar almere

  Plaats een reactie