Goochelaar Amsterdam

Op zoek naar een Goochelaar in Amsterdam? Een goochelaar die jouw gasten op professionele en amusante wijze weet te betoveren? 

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Als ervaren goochelaar ben ik in Amsterdam al heel wat keren te gast geweest. Ook op jouw feest kan ik uiteraard zorgen voor sfeervol en verrassend entertainment.

Dus ben je op zoek naar uniek amusement dat voor een echt wow effect kan zorgen? Dan ben je bij mij als goochelaar op het juiste adres.

Bekijk de Video

In de onderstaande video kun je een indruk krijgen van de mogelijkheden. De show pas ik uiteraard aan aan jouw feest of event.

Goochelen in Amsterdam

Persoonlijk vind ik Amsterdam de mooiste stad van Nederland. Deze wonderbaarlijke stad staat uiteraard bekend om zijn veelzijdigheid. Amsterdam heeft gewoon zoveel te bieden en bruist enorm van de energie. Maar dat hoef ik jouw als inwoner natuurlijk niet te vertellen!

Ik ben al vele malen als Goochelaar in Amsterdam te gast geweest. Zo heb ik bijvoorbeeld een optreden verzorgt in het vondelpark, op het museumplein en zelfs in de rai.

In de rai mocht ik tijdens een bedrijfsevent een zaal met circa 300 man vermaken met een toffe goochelshow vol Magie en Illusie.  Maar ook tijdens een vakbeurs in de rai ben ik al enkele keren uitgenodigd om het publiek met bijzondere goochelacts te betoveren.

Als je door Amsterdam loopt en je kijkt om je heen dan spat de magie er eigenlijk van af. In mijn ogen mag Amsterdam dan ook wel de city of magic genoemd worden. Als goochelaar voel ik mij in Amsterdam dan ook zeker thuis.

Goochelen in Amsterdam is voor mij dan ook altijd weer iets waar ik reikhalzend naar uitkijk.  Vind mijn optreden plaats in één van de vele horecagelegenheden? Op een partyboot? Bedrijfsfeest of event? Of gewoon bij mensen thuis?  Bij ieder goocheloptreden in Amsterdam wordt ik steeds weer opnieuw op positieve wijze verrast.

Goochelshows in Amsterdam voor Jong en Oud

Jong en Oud is bij mij als goochelaar in uitstekende handen. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als goochelaar. Bovendien beschik ik over verschillende shows en programmamogelijkheden. Hierdoor weet ik ieder publiek 100% te entertainen en uiteraard te verbluffen.

Goocheloptredens voor elke gelegenheid

Als goochelaar zal ik doormiddel van verschillende magische acts jouw feest of event naar een hoger niveau tillen. Je hebt daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit een centrale goochelshow of mij als rondlopende (tafel)goochelaar. Maar uiteraard kan ik ook deze beide shows ook goed met elkaar afwisselen.

Wens je graag een compleet avondvullende show? Dat is voor mij als goochelaar in Amsterdam ook geen enkel probleem.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDENgoochelshow in amsterdam
GOOCHELSHOW

Voor jond en Oud

Meer Lezen

Ijsbreker, lachen, gezelligheid en 100% verwondering

Als professionele goochelaar weet ik mensen te raken op een wijze zoals maar weinig entertainers dit voor elkaar weten te krijgen. Zodra ik als goochelaar kom aangelopen, zie je mensen al verheugd opkijken.

Hiierdoor breek ik uiteraard niet alleen het ijs. Maar jouw gasten hebben ook direct de aandacht. Iedereen is natuurlijk ontzettend benieuwd wat er gaat zoal gaat gebeuren!

Na mijn entree volgt natuurlijk de show. Het publiek wordt vervolgens getrakteerd op fascinerend magisch entertainment. Naast verwondering creëer ik ook de nodige lachsalvo’s en uiteraard gezelligheid

Jouw wensen staat voor mij centraal

Ik beschik over een breed repertoire aan showmogelijkheden voor jong en oud. Hierdoor kan ik in vrijwel alle gevallen precies dat bieden waar jij naar op zoek bent.

Heb jij dus bepaalde wensen of ideeen? Of heb je een bepaald thema of een specifieke act in gedachten? Ik denk graag met je mee om dit voor jou te realiseren.

Als goochelaar heb ik in Amsterdam opgetreden voor

Ik heb al voor vele verschillende opdrachtgevers een show mogen verzorgen. Particulieren, bedrijven en andere instanties. Een heel bijzonder optreden was toch wel die voor Warner Home Benelux.  Ivm de onthulling van de nieuwe dvd van de film "the prestige", had ik een speciale act samengesteld. Deze act was helemaal in de stijl van de film en de goochelaars uit deze film.

Mocht je de film niet kennen, zoek dan maar eens op "the prestige". De film draait om 2 goochelaars in de jaren 20. Het is echt een top film. En het was uiteraard helemaal geweldig dat ik ivm de lancering van de nieuwe dvd een speciale act mocht opvoeren.

Goochelaar in Amsterdam huren?

Heb jij iets te vieren? Of organiseer je een evenement? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om mij als goochelaar in Amsterdam in te huren?

In een onderling gesprek bespreek ik graag wat ik voor jouw feest als goochelaar in Amsterdam kan betekenen.Op basis hiervan ontvang je van mij altijd een vrijblijvend voorstel. Hierop staat duidelijk vermeldt wat je van mij kunt verwachten en wat de prijzen zijn.

Heb je een bepaald kostenplaatje in gedachten? Dat is voor mij ook geen enkel probleem. Ik kan altijd wel een passende act samenstellen die perfect past binnen jouw budget

contact opnemen