Page content

Goochelaar Amsterdam

Goochelaar Amsterdam

Goochelaar Amsterdam aan het zoeken om uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik heb al vele malen mensen in Amsterdam en omgeving vermaakt en verbaast met verbazingwekkende en magische acts.

De afgelopen jaren heb ik al op heel veel mooie plekken in Amsterdam mijn kunsten mogen vertonen. Ik heb o.a. in het vondelpark en op het museumplein opgetreden. Hier sprak ik de mensen aan en liet hen kennis maken met streetmagic.

Goochelaar Amsterdam ook voor uw feest of Event inhuren?

Bent u nieuwsgierig naar een optreden van mij op uw feest of event?  Als goochelaar ben ik een unieke aanvulling. Bekijkt u de onderstaande video om een indruk te krijgen van mijn optreden als straatgoochelaar.

De acts die ik in de video vertoon kan ik uiteraard ook uitstekend vertonen tijdens feesten en evenementen die binnnen plaatsvinden.

Waarom kiezen voor mij als goochelaar in amsterdam

 • Hoge klantenwaardering
 • Geen reiskosten
 • Shows voor Jong en Oud
 • 100% Kwaliteitsgarantie
 • Professioneel

Iets persoonlijks voor uw gasten

Wilt u graag uw gasten laten verrassen met magie op de cm2? Ik kom persoonlijk langs bij uw gasten en vertoon magisch entertainment met tal van objecten en speelkaarten Het leuke hieraan is dat het publiek bij de act wordt betrokken. Bovendien kan alles van dichtbij gevolgd worden. Mensen vinden dit ontzettend leuk.

Ook als tafelgoochelaar kunt u mij als goochelaar amsterdam inhuren

Deze vorm van magisch entertainment staat ook wel bekend als tafelgoochelen. Al is een tafel niet noodzakelijk. Tafelgoochelen is uitermate geschikt voor o.a. uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest en bruiloft etc.. Maar kan zoals ik u al heb verteld ook op straat worden vertoond.

Speciaal Entertainment voor de kinderen

Zoekt u speciaal entertainment voor kinderen? U kunt bij mij kiezen uit verschillende showmogelijkheden om de kinderen een onvergetelijk dag te bezorgen. Viert u binnenkort een kinderfeestje? Ik “tover” het kinderfeestje om tot een goochelfeestje met leuke en interactieve trucs.

Nog meer toffe illusies

Podiumact

als goochelaar amsterdam kunt u ook een podiumact inhuren.

Ik ben ook zeer vakkundig om een podiumshow te verzorgen. Ik heb op dit gebied ook al diverse prijzen gewonnen zoals de 1e prijs illusie in 2004 en een 3e prijs in 2006. Zijn er ook kinderen aanwezig? Dan kunt u het beste een familieshow bij mij boeken. Het voordeel van een familieshow is dat deze show geschikt is voor leeftijden van 4 tot 99 jaar. Het programma van de show bestaat uit goocheltrucs die voor alle leeftijden geschikt zijn.

Is uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd wat ik als goochelaar voor uw feest of event heb te bieden? Neem dan gerust even contact op met mij op.

Tot ziens en wie zien wij elkaar binnenkort wel in Amsterdam

  Comment Section

  0 reacties op “Goochelaar Amsterdam

  Plaats een reactie