Goochelaar Apeldoorn

Goochelaar Apeldoorn aan het zoeken? Als professionele goochelaar breng ik regelmatig een bezoek aan Apeldoorn. Ik ben gespecialiseerd in magisch entertainment voor alle doelgroepen. Dus of je nu een familiedag, verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert. Ik maak jouw feest helemaal compleet.prijzen opvragen voor optredens als goochelaar in Apeldoorn

contact opnemen voor al je vragen voor optredens in Apeldoorn
 
 

Als goochelaar in Apeldoorn te gast geweest in

Ik zou echt niet weten hoeveel optredens ik in de afgelopen jaren in Apeldoorn heb verzorgd. Maar het zijn er best wel wat. Ik heb optredens bij mensen thuis verzorgd. Ik ben te gast geweest bij diverse verenigingen en bedrijven. Maar de onderstaande optredens zijn mij altijd bijgebleven.

Optreden voor Omnisport Apeldoorn

Het is alweer even geleden. Ik weet niet meer precies welk jaar het was. Ik denk ergens in 2009 of zo. Ik heb toen tijdens een evenement in Omnisport Apeldoorn rondgelopen en mensen verbaast met tafelgoochelacts. Wat ik mij wel heel goed  kan herinneren is dat het een hele mooie ervaring was om hier een optreden te mogen verzorgen. Wellicht dat er zich in de toekomst weer eens een gelegenheid aanbied dat ik op deze locatie een optreden mag verzorgen.

Optreden Apenheul

Nu met je niet denken dat ik tussen de apen ben gaan goochelen uiteraard. Het optreden waar ik voor was geboekt betrof een zakelijk evenement. Het park beschikt over prachtige locaties hiervoor. Het park biedt echter ook mogelijkheden om andere evenementen te vieren. Als goochelaar vond ik het wel echter super dat ik in dit park werd geboekt.

Optreden voor Europarcs Apeldoorn

Ivm de opening van een nieuw bedrijfspand van Europarcs in Apeldoorn heb ik in december 2016 een optreden verzorgt als rondlopende goochelaar.  Ik was hier geboekt als tafelgoochelaar. Het bijzondere was dat bij de ingang van het pand diverse europarken in het miniatuur waren nagebouwd.  Dat was wel heel mooi om te zien.

Streetmagic in Apeldoorn

Ook op straat heb ik als straatgoochelaar in Apeldoorn mijn kunsten mogen vertonen. Dit staat ook wel bekend als streetmagc. Deze manier van goochelen is o.a. bekend geworden door bijvoorbeeld goochelaar dynamo. Nu moet ik je wel vertellen dat het goochelen voor mensen uit Apeldoorn toch wel een mooie ervaring was. De mensen waren erg vriendelijk en uitermate gefascineerd in magie.

Video Streetmagic

In de onderstaande video zie je hoe mensen reageren. Deze video is echter niet opgenomen in Apeldoorn


 
bekijk aanbod shows die ik als goochelaar in apeldoorn kan verzorgen

Benieuwd naar een optreden van mij als goochelaar in Apeldoorn?

Neem dan gerust contact op met mij op tel: 06 - 13 69 39 69 of maak simpelweg gebruik van het contactformulier.

Tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort wel in Apeldoorn en omgeving.prijzen opvragen voor in apeldoorn

contact opnemen