Page content

Goochelaar Breda

Goochelaar Breda

Goochelaar Breda aan het zoeken? Voor een goede Goochelaar in Breda hoeft u niet verder te zoeken.

Breda ook wel de parel van het zuiden genoemd staat natuurlijk o.a. bekend om het historische centrum met bijvoorbeeld het oude stadhuis, de prinsenkade en onze lieve Vrouwekerk etc. Met andere woorden een prachtige stad om hier als goochelaar op te treden.

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss.

Ik verzorg het hele door jaar door ook regelmatig optredens in Breda. Dat is ook geen wonder. Ik woon in Roosendaal en bereken bovendien geen reiskosten om in Breda op te treden.

 • Hoge klantenwaardering
 • Geen reiskosten
 • Shows voor Jong en Oud
 • 100% Kwaliteitsgarantie
 • Professioneel

U kunt mij boeken tijdens diverse feestelijke activiteiten en evenementen zoals o.a. een bedrijfsfeestje, verjaardagsfeestje, bruiloft etc. Wat u dus ook te vieren heeft in Breda, Als Goochelaar maak ik het feest helemaal compleet.

Ik  bied hoogwaardig magisch entertainment voor zowel volwassenen als kinderen. Bestaat het publiek uit zowel volwassenen als kinderen dan kunt u het beste een familieshow inhuren.

Paul als tafelgoochelaar boeken

Wanneer u een feest viert in Breda of omgeving dan kunt u mij boeken om mijn kunsten te vertonen tussen het publiek. Het leuke aan deze manier van goochelen is dat het publiek er met de neus bovenop zit. Dit wordt ook wel tafelgoochelaar genoemd of rondlopende goochelaar.

Nog meer toffe magic acts

Ik ben ook te boeken voor een show voor kinderen

Viert u thuis in Breda en omgeving binnenkort een kinderfeestje bij u thuis of in een zaaltje? Dan kunt u bij mij terecht voor de vrolijke goochelshow . Tijdens deze show, trakteer ik de kinderen op een magisch optreden vol verbazing en interactie. Of Misschien bent u als stichting, vereniging  of als school wel op zoek naar een spectaculaire kindershow?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden.

Ik informeer u graag over de mogelijkheden van een optreden van mij in Breda.

Tot ziens en wie weet maken wij tijdens een optreden van mij in Breda wel kennis met elkaar.

  Comment Section

  0 reacties op “Goochelaar Breda

  Plaats een reactie