Page content

Goochelaar Den Haag

Goochelaar Den Haag

Goochelaar den Haag aan het zoeken? Een goochelaar die het publiek weet te trakteren op een bijzonder en  magisch optreden? U heeft een professionele en vakbekwame goochelaar voor in Den haag gevonden.

Mijn naam is Goochelaar en illusionist Paul Weiss. U bent bij mij op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een goochelaar die op professionele en magische wijze top Goochel Entertainment in Den Haag kan laten zien.

Tijdens een optreden van mij zal ik iedereen vermaken met verbazingwekkende trucs en illusie’s. Iedereen zal zich kostelijk vermaken. Je zit er met de neus bovenop, maar iedereen zal elke keer weer opnieuw voor een onbegrijpelijk raadsel staan wanneer blijkt dat het onmogelijke zojuist heeft plaatsgevonden.

Als goochelaar Den Haag maak ik elk event magisch

Bekijkt u de onderstaande video maar eens van mij als rondlopende goochelaar ook wel tafelgoochelaar genoemd. Hierbij loop ik tussen het publiek en laat leuke en interactieve goocheltrucs zien.  In de video ziet u dat ik op straat goochel. Maar dit soort goochel Entertainment  is natuurlijk ook ontzettend leuk tijdens diverse feesten en evenementen die binnen plaatsvinden.

Als Goochelaar Den Haag al op heel veel locaties opgetreden

Ik heb in Den Haag uiteraard al voor vele bedrijven, particulieren en instanties opgetreden. Het is teveel om ze hier allemaal te vermelden.  U kunt mij als Goochelaar in Den Haag boeken voor een bruiloft, kinderfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag etc..  Een optreden van mij zal ook uw feest of event een extra boost geven waarover iedereen nog zeker lang zal napraten.

Magisch optreden in het Kurhaus

Als goochelaar moet je natuurlijk een keer een optreden in het Kurhaus van Den Haag hebben gedaan. Daar heb ik ook altijd van gedroomd. Enkele jaren geleden kreeg ik dan eindelijk ook de kans om hier een optreden te mogen verzorgen tijdens een diner. Ik moet zeggen dat is toch  wel een bijzondere ervaring hoor om op zo een mooie plek op te treden.

Als goochelaar in Den Haag geef ik uw feest of event extra glans

goochelaar den haag voor ieder feest een succes

Vele mogelijkheden voor een optreden in Den Haag

Goochelaar Paul Weiss biedt u vele mogelijkheden. Alles is mogelijk. Van tafelgoochelaar, tot een podiumact of een kindershow. Zoals u kunt zien ben ik van vele markten thuis.

Als goochelaar Den Haag binnenkort op uw feest?

Ervaar het zelf en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden. U kunt mij bereiken op  Tel: 06 13 69 39 69 of neemt u contact op middels het contactformulier.

Graag tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort in Den Haag.

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Den Haag

    Plaats een reactie