goochelaar den haag

Goochelaar Den Haag gezocht? Als professionele goochelaar zal ik ook op jouw feest of evenement in Den Haag Top goochel entertainment verzorgen.


Tijdens mijn shows neem ik iedereen mee voor een fantastische reis door de wereld van magie en illusie. Onverklaarbare en wonderlijke acts zullen de revue passeren.


Niets is meer wat het lijkt. Jouw gasten vallen van de éne in de andere verbazing  wanneer blijkt dat het onmogelijke heeft plaatsgevonden.


Na afloop garandeer ik jou dat jouw gasten zich kostelijk hebben vermaakt. En dat is natuurlijk  wat jij jouw gasten graag wilt bieden.


Bekijk de mogelijkhedentafelgoochelen in den haag
RONDLOPENDE (TAFEL)GOOCHELAAR

Magie op de cm2. Uitermate geschikt voor de meest uitéénlopende feesten en evenementen. 

Meer Lezengoochelshow in den haag

Ben je op zoek naar een centrale goochelshow? Met de goochelshow pas ik mijn programma aan aan de doelgroep en het soort feest.

Meer Lezen

 


Bekijk de video om een indruk te krijgen


bekijk alle goochelacts om mij als goochelaar in den haag in te huren

Ik bied jou Spectaculaire acts & Illusies in Den Haag

In de afgelopen 20 jaar heb ik een breed repertoire aan magische acts & illusies opgebouwd. Veel van deze acts zijn door mij zelf ontwikkeld en exclusief bij mij te boeken.


Op deze wijze ben je verzekerd van een exclusief optreden waar jouw gasten ook in den Haag nog lang over zullen napraten.

Goochelen in Utrecht

Ik heb in Den Haag uiteraard al voor vele bedrijven, particulieren en diverse instanties opgetreden. Het is teveel om ze hier allemaal te vermelden.


Je kunt mij als Goochelaar in Den Haag boeken voor een bruiloft, kinderfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag etc. Een optreden van mij zal ook jouw feest of event een extra boost geven.

Goocheloptreden in het Kurhaus van Den Haag

Als goochelaar moet je natuurlijk een keer een optreden in het Kurhaus van Den Haag hebben verzorgd. Daar heb ik ook altijd van gedroomd.


Enkele jaren geleden kreeg ik dan eindelijk ook de kans om hier een optreden te mogen verzorgen. Dit was tijdens een diner. Ik moet zeggen dat is toch wel een bijzondere ervaring hoor om op zo een mooie plek een show te verzorgen.

Rondlopende goochelaar in Utrecht tijdens jaarlijkse parade.

Enkele jaren geleden heb ik de eer gehad om tijdens de jaarlijkse parade mensen te verrassen met mij als rondlopende goochelaar. Ik moet zeggen. Wat was dat gezellig zeg! Midden tussen het rondreizend theaterfestival mocht ik doormiddel van mijn magic alle mensen op magische wijze verrassen.

Goochelshows afgestemd voor elke gelegenheid

Magic tijdens bedrijfsfeesten

goochelaar bedrijfsfeest den haag inhuren

Meer Lezen

Magic tijdens verjaardagsfeestje

goochelaar op verjaardag den haag

Meer Lezen

Magic tijdens bruiloft

goochelaar op bruiloft den haag

Meer Lezen

Goochelshows in Utrecht

Ongetwijfeld vraag jij jezelf nu af welke goochelact ik jou kan bieden?  Daar kan ik helaas niet direct een antwoord op geven. Ik weet immers niet om wat voor een feest het gaat! Het programma stem ik namelijk af op jouw feest en uiteraard jou wensen.


Ik kan een goochelprogramma verzorgen voor zowel kleinere gelegenheden als grotere feesten en evenementen. Ook de doelgroep kan natuurlijk variëren. Voor kinderen verzorg ik bijvoorbeeld een ander programma dan voor volwassenen.


Organiseer jij als bedrijf een evenement? Sta jij bijvoorbeeld op de vakbeurs of organiseer je een klantendag? Mijn programma stem ik perfect hierop af.

Als goochelaar in Den haag geniet je vele voordelen


  • Je betaald € 0,00 reiskosten
  • Hoge klantenwaardering
  • Shows voor Jong en Oud
  • Niet Goed Geld Terug Garantie
  • Professioneel
  • Shows worden afgestemd op jouw wensen

Goochelaar in Den Haag inhuren?

Benieuwd hoe ik op jouw feest voor vele magische verrassingen kan zorgen? Ervaar het zelf en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.


Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden om jouw feest of event extra glans te geven. Je kunt mij bereiken op Tel: 06 13 69 39 69 of neemt contact via het contactformulier


Graag tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort in Den Haag.


contact opnemen