Page content

Goochelaar Eindhoven

Goochelaar Eindhoven

Goochelaar Eindhoven aan het zoeken? Zoek dan niet verder, want goochelaar Paul Weiss zorgt er ook voor dat in Eindhoven de magie voelbaar is. Dus heeft u in Eindhoven en omgeving iets te vieren? Een bedrijfsfeestje, verjaardag, bruiloft of wellicht een gezellig kinderfeestje?. Goochelaar Paul Weiss maakt uw feest in Eindhoven namelijk helemaal compleet.

Goochelaar Eindhoven verrast iedereen

Tijdens het tafelgoochelen zal goochelaar Paul Weiss iedereen trakteren op een magisch optreden. Niets is meer wat het lijkt natuurlijk! Munten springen onzichtbaar van de éne naar de andere hand,  met kaarten gebeuren dingen die u niet voor mogelijk zou hebben gehouden en met een stuk touw weet Paul ook hele bijzondere handelingen mee uit te halen! Wilt u een gokje wagen? Maar opgelet! U zal door Goochelaar Paul bij de neus worden genomen. Er is maar één winnaar en dat is de natuurlijk de goochelaar zelf!

Bekijkt u de onderstaande video om u een indruk te geven van hoe het publiek reageert op een optreden van Paul

Waar in Eindhoven heeft Paul al opgetreden?

Ik ben in Eindhoven al op vele locaties geweest van restaurants, bedrijven tot bij mensen thuis. Maar een optreden in het psv stadion is daarvan toch wel de meest opvallende locatie! Nou heb ik natuurlijk geen opgetreden gedaan op het veld of de tribunes!

Maar ik werd uitgenodigd door een gezin om een familieshow te verzorgen tijdens een familiefeestje. Nu moet ik ook wel ook heel eerlijk zeggen dat ik het ook best wel een keer tof zou vinden om voor voetbalclub psv zelf een optreden te mogen verzorgen. Dus voor alle spelers etc. Dat zou echt waanzinnig zijn! Maar misschien dat deze gelegenheid zich ooit nog een keer voordoet. Je moet blijven dromen toch?

Als goochelaar Eindhoven geef ik ook feest een extra boost

Met mijn ruim 20 jaar ervaring weet u zeker dat u een goochelaar in huis haalt die uw gasten kan “betoveren” met professionele acts en illusie’s. Bekijkt u anders ook eens de onderstaande video met enkele hele toffe goocheltrucs.

Het Publiek laten genieten van een centrale act

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het publiek te laten genieten van één centrale magicact. Het grote voordeel is dat iedereen tegelijk naar één voorstelling kijkt.

Ook voor kinderen Top Entertainment

Organiseert u binnenkort een evenement voor kinderen. U kunt mij namelijk ook inhuren om een speciale goochelshow voor de kinderen te laten verzorgen.

Als goochelaar Eindhoven binnenkort op jullie event te zien?

Wenst u nog meer informatie te ontvangen. Of wilt u mij graag inhuren? Neemt u dan gerust even contact op. U kunt mij bereiken zowel
telefonisch op tel: 06 – 13 69 39 69of via het contactformulier.

Graag tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort eens bij een optreden in Eindhoven.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Eindhoven

    Plaats een reactie