Goochelaar Eindhoven

Goochelaar Eindhoven aan het zoeken? Zoek dan niet verder, want als goochelaar zorg ervoor dat in Eindhoven de magie voelbaar is. Dus heb je in Eindhoven en omgeving iets te vieren? Een bedrijfsfeestje, verjaardag, bruiloft of wellicht een gezellig kinderfeestje? Als Goochelaar maak ik jouw feest in Eindhoven namelijk helemaal compleet.

Als Goochelaar Eindhoven ben ik multi inzetbaar

Geen enkel feest of evenement is uiteraard hetzelfde. Als goochelaar speel ik dan ook in op jouw wensen en ideeën. Hierdoor ben je verzekerd van een optreden dat perfect zal aansluiten.

 


prijzen opvragen als goochelaar eindhoven

contact opnemen voor mijn werk als goochelaar in eindhoven
 

Een tafelgoochelaar in Eindhoven? Dat is zeker een goede keuzeTijdens het tafelgoochelen zal ik als goochelaar jouw gasten aan tafel trakteren op een magisch optreden. Niets is meer wat het lijkt natuurlijk! Munten springen onzichtbaar van de éne naar de andere hand,  met kaarten gebeuren dingen die je niet voor mogelijk zou hebben gehouden en met een stuk touw weet ik ook hele bijzondere handelingen mee uit te halen! Wil je een gokje wagen? Maar opgelet! Je zal door mij als goochelaar bij de neus worden genomen. Er is maar één winnaar en dat is de natuurlijk de goochelaar zelf!


Waar in Eindhoven heb ik zoal al opgetreden?

Ik ben in Eindhoven al op vele locaties geweest van restaurants, bedrijven tot bij mensen thuis. Maar een optreden in het psv stadion is daarvan toch wel de meest opvallende locatie! Nou heb ik natuurlijk geen opgetreden gedaan op het veld of de tribunes!

Ik werd uitgenodigd door een gezin om een familieshow te verzorgen tijdens een familiefeestje. Nu moet ik ook wel eerlijk zeggen dat ik het ook best wel een keer tof zou vinden om voor voetbalclub psv zelf een optreden te mogen verzorgen. Dus voor alle spelers etc. Dat zou echt waanzinnig zijn! Maar misschien dat deze gelegenheid zich ooit nog een keer voordoet. Je moet blijven dromen toch?

Als goochelaar Eindhoven geef ik elk feest een extra boost

Met mijn ruim 20 jaar ervaring weet je zeker dat je een goochelaar in huis haalt die jouw gasten kan "betoveren" met professionele acts en illusie's. Bekijk ook anders de onderstaande video met enkele hele toffe goocheltrucs die ik bijvoorbeeld tijdens streetmagic zou kunnen vertonen.

Wonderlijke shows bij jou in Eindhoven

Voor elke doelgroep en elke setting beschik ik als goochelaar wel over een passende show.  Ik lever maatwerk. Dit in tegenstelling tot vele andere goochelaars. Zo kan ik naast een goochelshow voor volwassenen ook een familieshow verzorgen. Organiseer je binnenkort een evenement voor kinderen. Je kunt mij namelijk ook inhuren om een speciale goochelshow voor de kinderen te laten verzorgen. Maar dat is nog niet alles! Het programma van de show zal ik perfect laten aansluiten aan de aard van het evenement.

Als goochelaar Eindhoven binnenkort op jullie event te zien?

Wens je nog meer informatie te ontvangen? Of wens je graag even persoonlijk contact met mij? Het is allemaal mogelijk. Je kunt mij bereiken zowel
telefonisch op tel: 06 - 13 69 39 69 of via het contactformulier.

Graag tot ziens en wie weet zien wij elkaar binnenkort eens bij een optreden in Eindhoven.


prijzen eindhoven opvragen

contact zowel via mail als telefonisch over de mogelijkheden van mij als goochelaar in eindhoven