Page content

Goochelaar Haarlem

Goochelaar Haarlem

Goochelaar Haarlem aan het zoeken? Organiseert u binnenkort in Haarlem of direct omgeving een leuk feest of event? En bent u van plan om een goochelaar te boeken die in Haarlem uw gasten weet te “betoveren” en te entertainen?

Mijn naam is Paul Weiss. Ik treed al meer da 20 jaar op als professioneel goochelaar door heel Nederland. Ook als goochelaar Haarlem ben ik al diverse keren te gast geweest bij zowel bedrijven, instanties en particulieren.

Goochelaar Haarlem voor een topfeest

Wanneer u een bedrijfsfeestje, verjaardag, bruiloft of een kinderfeest gaat vieren, dan wilt u maar één ding.  Zowel uzelf als de gasten moeten genieten. Heel vaak gebeurd het dat een feest saai is. De meest belangrijke oorzaak hiervan is, dat het feest niet origineel is. Er is niets te beleven.

Als goochelaar zal ik het publiek vermaken en verbazen. Ik garandeer u dat iedereen zal genieten en deze dag nog lang zullen herinneren.

Waarom kiezen voor mij als goochelaar?

 • Shows voor 4 tot 99 jaar
 • Ruime ervaring
 • Lid van de Nederlandse Bond voor goochelaars
 • Verschillende showmogelijkheden
 • Optimale prijs / kwaliteitsverhouding
 • Geen reiskosten

Benieuwd naar een optreden van mij in Haarlem

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op met mij. Ik informeer u vrijblijvend over de mogelijkheden voer een optreden van mij als goochelaar in Haarlem

Tot ziens en wie weet ziet u mij binnenkort wel mensen in Haarlem verbazen.

  Comment Section

  0 reacties op “Goochelaar Haarlem

  Plaats een reactie