Goochelaar Haarlem

Goochelaar Haarlem aan het zoeken? Organiseer je binnenkort in Haarlem of directe omgeving een leuk feestje of evenement? En ben je van plan om een goochelaar te boeken die in Haarlem jouw gasten weet te "betoveren" en te entertainen?

Ik treed al meer da 20 jaar op als professionele goochelaar door heel Nederland. Ook ben ik als goochelaar al diverse keren te gast geweest in Haarlem.

Als Goochelaar in Haarlem zorg ik voor een topfeest

Wanneer je een bedrijfsfeestje, verjaardag, bruiloft of een kinderfeestje gaat vieren, dan wil je natuurlijk maar één ding.  Zowel jij als de gasten moeten genieten. Helaas gebeurd het te vaak dat een feest saai is! De meest belangrijke oorzaak hiervan is, dat het feest niet origineel is. Er is niets te beleven! Als goochelaar zal ik bij jouw feest in haarlem zeker voor vele leuke reacties zorgen.

Als goochelaar in Haarlem ben ik als het ware de "secret sauce"

Als goochelaar ben ik als het ware het geheime ingrediënt voor jouw feest. Ik verbaas en vermaak het publiek met een geweldige goochelshow. Het maakt daarbij niet uit of het publiek bestaat uit allemaal kinderen, volwassenen of ouderen. Ik garandeer je dat iedereen zal genieten en deze dag nog lang zal herinneren.

Waarom kiezen voor mij als goochelaar in Haarlem?


  • Shows voor 4 tot 99 jaar
  • Ruime ervaring
  • Lid van de Nederlandse Bond voor goochelaars
  • Verschillende showmogelijkheden
  • Optimale prijs / kwaliteitsverhouding
  • Geen reiskosten

Als goochelaar zorg ik voor verwondering


paul is als goochelaar haarlem inzetbaar voor diverse evenementen inprijzen opvragen voor een optreden als goochelaar in haarlem

contact opnemen voor mogelijkheden als goochelaar in haarlem
 

 

Optreden als Rondlopende (tafel)goochelaar in Haarlem

Tijdens deze vorm van goochelen maak ik gebruik van kleinere attributen. Het optreden vindt plaats voor een klein gezelschap van 2 tot circa 10 personen. Bij grotere feesten of evenementen begeef ik mij dan onder de gasten. Ik loop rond zodat iedereen van mijn optreden kan genieten.

goochelaar paul inhuren in haarlem als tafelgoochelaar

Centrale goochelact in Haarlem

Uiteraard kun je bij mij ook een centrale act boeken. Een dergelijke voorstelling is natuurlijk superleuk voor Jong en Oud.

goochelaar paul boeken voor een goochelshow in haarlem

Als goochelaar ook op jouw kinderfeestje in Haarlem te boeken

Organiseer je een kinderfeestje? Speciaal voor kinderen kan ik een aangepast goochelprogramma verzorgen. Deze show zit vol interactie, comedy en natuurlijk heel veel magic. Kinderen mogen lekker meedoen. Het feestkind wordt natuurlijk in het zonnetje gezet.

Ontvang je graag meer info over mij als Goochelaar in Haarlem?

Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op met mij. Ik informeer je vrijblijvend over de mogelijkheden voer een optreden van mij als goochelaar in Haarlem.
Je kunt gebruik maken van het contactformulier of telefonisch op tel: 06 - 13 69 39 69

Tot ziens en wie weet zie je mij binnenkort wel jou en je gasten in Haarlem verbazen.


prijzen opvragen optreden als goochelaar in haarlem

neem contact via mail of telefonisch om je te informeren over de mogelijkheden van een goochelshow in haarlem