Page content

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam aan het zoeken? Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Als Goochelaar Rotterdam treed ik ook met regelmaat op in Rotterdam en omgeving. Deze prachtige stad staat natuurlijk o.a. bekend om de mooie skyline, de beeldenroute Westersingel, de euromast en natuurlijk niet te vergeten voetbalclub Feyenoord. Als goochelaar ben al vele malen in Rotterdam te gast geweest om mijn kunsten te vertonen.

Als Goochelaar Rotterdam ben ik breed inzetbaar

Ik wordt geboekt voor de meest uitéénlopende feesten en evenementen. De meest geboekte vorm van magisch entertainment is toch wel goochelen tussen het publiek. In de onderstaande video kunt u mij aan het werk zien waar ik live mensen vermaak op straat. Uiteraard kan ik ook tijdens uw verjaardag,bruiloft of bedrijfsfeestje doormiddel van deze vorm van goochelen iedereen verbazen. Deze vorm van show is zeer geliefd en is dan ook de meest geboekte vorm van goochelen.

Paul inhuren als tafelgoochelaar

U kunt mij uiteraard ook inhuren als tafelgoochelaar.  Hierbij kom ik bij u aan tafel en zal u de magie van dichtbij laten ervaren. Het wonderbaarlijke aan deze vorm van magie is dat U als toeschouwer er met de neus bovenop zit. Bovendien wordt u als publiek bij de show betrokken.

Paul inhuren voor een centrale(podiumact)

Bent u op zoek naar een spectaculaire podiumshow? Ik bied verschillende shows voor verschillende gelegenheden. Ik kan o.a. een mindshow verzorgen,

Paul inhuren voor een spectaculaire kindershow

Organiseert u een event voor kids. En wilt u de kinderen verrassen met een act die anders is dan andere acts, Met de Kindershow vermaak ik kinderen van zowel de onderbouw als de bovenbouw.

Als goochelaar Rotterdam bied ik vele voordelen

 • U betaald € 0,00 reiskosten
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Shows voor diverse gelegenheden
 • Shows voor alle leeftijden
 • Professioneel
 • Top Vermaak

 

Goochelaar Rotterdam – optredens

Optreden voor Zorgcentrum Schiehoven

optreden zorgcentrum schiehoven

Op 20 augustus 2016 heb ik als Goochelaar de bewoners van dit zorgcentrum weten te betoveren met mijn magische acts. Zowel de opdrachtgeefster als de bewoners waren erg onder de indruk op de wijze hoe ik iedereen wist te verbazen en te vermaken.

Optreden voor Procter & Gamle Rottterdam

optreden voor procter en Gamble

Speciaal voor Procter & Gamble uit Rotterdam heb ik op magische & amusante wijze de nieuwe lijn van wasproducten gelanceerd. De hoofdact was toch wel de spectaculaire dobbelsteen illusie. Een grote dobbelsteen van 50 x 50 cm verdween spoorloos. In de plaats hiervan verscheen één van de nieuwe producten.

Optreden in Ahoy Rotterdam

Ook in Ahoy heb ik al eens een optreden verzorgd. Dit was o.a. tijdens het jeugdvakantieland. Dit evenement  is bedoeld speciaal voor de jeugd. Maar ook voor bedrijven heb ik in ahoy al enkele keren een optreden mogen verzorgen.

Ook Vele Particulieren Klanten

De afgelopen jaren ben ik ook al vele malen door particulieren opdrachtgevers uit Rotterdam en omgeving ingehuurd om tijdens diverse feestelijkheden zoals een verjaardag, bruiloft, kinderfeestjes  etc. iedereen op magische wijze te entertainen.

Welke mogelijkheden zijn er nu voor een optreden in Rottedam?

goochelaar rotterdam

Als goochelaar Rotterdam kunt u mij o.a. inhuren als rondlopende Goochelaar. of als tafelgoochelaar. Ook voor een podiumact kunt u bij mij terecht. Bent u op zoek naar een interactief kinderprogramma ook dan bent u bij mij op het juiste adres.

 

Benieuwd naar een optreden van mij?

Neemt u dan gerust even contact op met mij op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier

 

  Comment Section

  0 reacties op “Goochelaar Rotterdam

  Plaats een reactie