Goochelaar Rotterdam

Op zoek naar een Goochelaar in Rotterdam? Een goochelaar die jouw gasten een onvergetelijk magisch moment weet te bezorgen? Als professionele goochelaar heb ik aan Rotterdam al heel wat keren een bezoek mogen brengen.

Ook op jouw feest of evenement kan ik uiteraard zorgen voor verrassend entertainment met een echte wow factor. Dus ben je op zoek naar betoverend en professioneel entertainment? Als goochelaar ben ik een ware traktaktie voor jouw gasten.

Bekijk de video

In de onderstaande video krijg je een indruk van de mogelijkheden. Uiteraard kan ik nog veel meer voor jouw betekenen. Indien je contact met mij opneemt, informeer ik je graag over de mogelijkheden.

Goochelen in Rotterdam

Rotterdam is voor mij als goochelaar een wonderbaarlijke stad vol uitdagingen. Deze prachtige stad staat natuurlijk o.a. bekend om de mooie skyline. Maar ook de beeldenroute Westersingel, de euromast en natuurlijk niet te vergeten voetbalclub Feyenoord zijn heel bekend.

Op al deze locaties heb ik overigens al optredens mogen verzorgen. Ik ben al vele malen als Goochelaar in Rotterdam te gast geweest. Als goochelaar in Rotterdam voel ik mij dan ook als een vis in het water.

Enkele Goocheloptredens in Rotterdam zijn mij echter tot op de dag van vandaag heel goed bijgebleven. Zo heb ik tijdens het jeugdvakantieland in ahoy een spetterend optreden mogen verzorgen voor kinderen. Dit jaarlijkse evenement speciaal voor de jeugd is een bezoek echt waard. Maar ook voor bedrijven heb ik in ahoy al enkele keren een optreden mogen verzorgen.

Uiteraard ben ik ook al vele keren te gast geweest bij particulieren en bedrijven. Zo heb ik bijvoorbeeld voor het concern procter & Gamble een speciale aangepaste act mogen verzorgen.

Optreden voor Restaurant prachtig

optreden als tafel goochelaar bij restaurant prachtig in Rotterdam

Op 1e kerstdag en 31 december 2018 heb ik als Goochelaar voor de gasten van Restaurant prachtig een tafelgoocheloptreden mogen verzorgen. Het hele restaurant was volgeboekt. Ken je restaurant prachtig niet? Ga er maar eens langs. Het ligt direct onder de erasmusbrug.

Het is restaurant met een sfeervolle uitstraling. Als goochelaar vond ik het dan ook echt super om hier te mogen optreden. In de zomer kun je lekker op het terras gaan zitten en genieten van heerlijke gerechten. Intussen heb je een fantastisch uitzicht over de maas.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDENgoochelshow in amsterdam

Voor jond en Oud

Meer Lezen

Goochelshows in Rotterdam voor Jong en Oud

Kinderen of volwassenen. Door mijn brede programm-aanbod weet ik elk publiek op verfrissende en unieke wijze te verbazen.

Zo kan ik bijvoorbeeld op jouw bedrijfsfeest alle medewerkers laten genieten van fascinerend entertainment. Of organiseer je een evenement voor kinderen. Voor zowel onderbouw als bovenbouw beschik ik over een passende goochelshow.

Vier jij in Rotterdam binnenkort je verjaardag  of bruiloft? Van jouw feest maak ik een ware happening. Bestaat het publiek bijvoorbeeld uit zowel volwassenen als kinderen? Dan kun je bij mij een familieshow boeken

Jouw wensen staan centraal

Heb jij een bepaald idee? Of Wensen? Misschien wil je wel iemand uit het niets tevoorschijn laten komen? Of wil je het feestbeest op magische wijze in de spotlight zetten? Of wil je ... ?

Ik denk natuurlijk graag met jouw mee om deze te verwezenlijken. Niets is voor mij onmogelijk! Ik vind het een uitdaging om jouw wensen om te zettend in een passende goochelact.

Geniet extra voordeel van mij als
Goochelaar in Rotterdam


  • Je betaald € 0,00 reiskosten
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Jouw wensen staan centraal
  • Ik bied maatwerk
  • Shows voor diverse gelegenheden
  • Shows voor alle leeftijden
  • Professioneel
  • Top Vermaak

Mij als Goochelaar in Rotterdam inhuren

Wil jij jouw feest in Rotterdam een ware upgrade geven? En ben je benieuwd hoe ik dit voor jou kan realiseren? Bij het boeken van mij als goochelaar in Rotterdam kan ik je garanderen dat jouw gasten aangenaam verrast zullen zijn. Wees dus geen vreemde en neem voor al jouw vragen gerust even contact met mij op.


prijzen opvragen goochelaar in Rotterdam

contact opnemen met mij als goochelaar in Rotterdam