Goochelaar Tilburg

Een Goochelaar in Tilburg aan het zoeken?  Als goochelaar treed ik regelmatig op in diverse dorpen en steden in Brabant. Aan Tilburg heb ik uiteraard ook al vele malen een bezoek mogen brengen.

Als Goochelaar bied ik top entertainment in Tilburg

Als goochelaar tilburg bied ik shows aan voor zowel volwassenen, kinderen of de hele familie. Jong en Oud zal zich kostelijk vermaken en genieten van een show vol magie en mysterie. Bovendien betaal je voor een optreden in Tilburg geen extra  reiskosten.

Goochelen tussen het publiek

Onderstaande een impressie van mij als rondlopende goochelaar. Deze manier van goochelen is overal mogelijk tijdens diverse feestelijke activiteiten en evenementen.


Waarom kiezen voor mij als goochelaar?


  • Voor Tilburg betaal je geen extra reiskosten
  • Professioneel en Top Goochelshows
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Shows voor elke gelegenheid
  • Shows voor leeftijd van 4 - 99

Goochelen voor kinderen

Organiseer je een evenement voor kinderen of vier je een kinderfeestje etc. Ook hiervoor kun je bij mij als Goochelaarin Tilburg uiteraard terecht. De goochelshow  is voor de kinderen een echte beleving! Kinderen kunnen meedoen, genieten en vallen van de éne in de andere verbazing.


prijzen opvragen

contact opnemen
 

Waar heb ik als goochelaar in Tilburg zoal al opgetreden?

Misschien vraag je jezelf nu af waar ik als goochelaar in Tilburg zoal heb opgetreden? Natuurlijk kan ik hier een hele lijst gaan opnoemen. Maar de meeste opdrachtgevers zul je waarschijnlijk niet kennen. Hieronder tref je echter een lijst aan van enkele toch wel bekende plekken en opdrachtgevers in Tilburg

Optreden als Tafelgoochelaar voor Euroscoop

optreden als tafelgoochelaar bij euroscoop tilburg

Ivm het jubileumfeest van Euroscoop Tilburg heb ik als tafelgoochelaar een optreden mogen verzorgen. Tijdens de Ladiesnight mocht ik alle dames betoveren met interactieve trucs van dichtbij. Voor mij persoonlijk was dit optreden erg verrassend en erg leuk om mee te mogen maken.

Streetmagic tijdens de kermis van Tilburg

Als inwoner van Tilburg hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen of je bekend met de jaarlijkse kermis! Deze fantastische kermis behoort uiteraard tot de grootste kermissen van de benelux. Als ik in de gelegenheid ben, breng ik elk jaar welk een bezoek aan deze wonderlijke kermis. Wat is die kermis mega zeg!

Enkele jaren geleden heb ik echter als goochelaar deze kermis bezocht. Hierbij mocht ik bezoekers verrassen met interactieve trucs. Streetmagic noemen ze dit. Wellicht ken je dit wel van de tv. Organiseer jij een buitenevenement? En lijkt het jouw supertof om een goochelaar in te huren? Ik informeer je graag over de mogelijkheden en tarieven.

Interesse in mijn werk als goochelaar in Tilburg?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een magische voorstelling van mij als goochelaar in tilburg? Wees dan geen vreemde en neem gerust contact met mij op.

Bel mij op tel: 06 - 13 69 39 69 of maak gebruik van het contactformulier

Tot ziens en wie weet zie je mij binnenkort wel aan het werk als goochelaar in Tilburg.


prijzen opvragen voor mij als goochelaar in Tilburg

contact opnemen voor mogelijkheden als goochelaar in Tilburg