Page content

Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht aan het zoeken? Viert u binnenkort een feestje of bent u ivm een evenement nog op zoek naar een professionele en vakbekwame goochelaar die in Utrecht een bijzonder en magisch optreden kan verzorgen?

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. U kunt mij inhuren als goochelaar utrecht om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Goochelaar Paul Weiss maakt elk feest in Utrecht magisch

Als goochelaar Utrecht maakt ik van uw feest een top feest

Viert u binnenkort een verjaardag of een bruiloft of misschien wel een bedrijfsfeestje in de omgeving van Utrecht? Als Goochelaar kom ik naar u toe en zal iedereen verbazen met leuke en toffe goocheltrucs. U kunt bij mij verschillende type acts boeken.

In de onderstaande video kunt u mij aan het werk zien als rondlopende goochelaar. Deze live opname was op straat. Uiteraard is deze vorm van entertainment ook binnen mogelijk.

Waarom kiezen voor Paul?

 • U betaald geen reiskosten
 • Goede prijs kwaliteitsverhouding
 • 100% professioneel
 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • Vele tevreden klanten

Welke acts kunt u zoal inhuren?

Tafelgoochelaar / Rondlopende goochelaar

Als tafelgoochelaar ben ik breed inzetbaar. Een tafelgoochelaar is eigenlijk hetzelfde als een rondlopende goochelaar. Als tafelgoochelaar kunt u mij inhuren op uw verjaardag, bedrijfsfeestje, bruilofte etc. Ik begeef mij onder het publiek en zal iedereen kennis laten maken met interactief magisch entertainment.

Magic Show

Een show vol magie en illusie. Geschikt voor elk soort publiek. Jong of Oud kan genieten van een wervelende show waarbij niets meer is wat het lijkt. Deze centrale (podium) show is geschikt voor een evenement waarbij u graag het hele publiek wilt betrekken.

Mindact

De Mindact is een act waarbij uw brein een grote rol speelt. Kan ik uw gedachten manipuleren? Kan ik uw gedachten voorspellen?

Kindershow

Organiseert u binnenkort een kinderevenement? Of een kinderfeestje? Voor kinderen beschik ik over een Interactieve en magische kindershow vol magie en plezier.

Acts op maat

Uiteraard bied ik nog meer mogelijkheden om uw event op te vrolijken. Wanneer u contact met mij opneemt, informeer ik u graag over de mogelijkheden.

Optredens in Utrecht

In Utrecht ben ik al  te gast geweest bij diverse bedrijven, scholen, instanties en vele particulieren. Onderstaande een kort overzicht van enkele opdrachtgevers in de afgelopen jaren.

Optreden Jaarbeurs Utrecht

Ik heb al meerdere malen voor verschillende soorten opdrachtgevers een show verzorgt in de jaarbeurs in Utrecht. Zo ook voor het bedrijf Migrato, Dit bedrijf organiseerde een evenement voor potentiële klanten. Aan het einde mocht ik iedereen verrassen met een magic act. De review van deze opdrachtgever kunt u onderaan deze pagina terugvinden.

Benieuwd wat ik voor u  kan betekenen?

Neem gerust contact op met mij zodat ik u vrijblijvend kan informeren over de mogelijkheden en tarieven voor een optreden in Utrecht.

Bedankt voor uw bezoek aan mijn website en wie weet zien wij elkaar binnenkort wel in Utrecht.

  Comment Section

  0 reacties op “Goochelaar Utrecht

  Plaats een reactie