Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht gezocht? Een goochelaar die bij het publiek verwondering  weet op te wekken? Een goochelaar die zowel bij jou en jouw gasten een glimlach op het gezicht weet te toveren?


Met andere woorden: Jij bent op zoek naar een goochelaar die in Utrecht iedereen een geweldige magische ervaring kan bieden. Hiervoor ben je bij mij als goochelaar op het juiste adres.


Mijn naam is goochelaar Paul Weiss. Als beroep ben ik goochelaar.  Zelf noem ik mij trouwens liever Magisch Entertainer. Magisch Entertainer? Ja precies, want naast verbazingwekkende goocheltrucs moeten mensen bovenal ook entertainment te zien krijgen. Het publiek moet kunnen genieten.

Bekijk de mogelijkhedentafelgoochelen in Utrecht
RONDLOPENDE (TAFEL)GOOCHELAAR

Magie op de cm2. Uitermate geschikt voor de meest uitéénlopende feesten en evenementen. 

Meer Lezengoochelshow in Utrecht

Ben je op zoek naar een centrale goochelshow? Met de goochelshow pas ik mijn programma aan aan de doelgroep en het soort feest.

Meer Lezen


Bekijk de video om een indruk te krijgen


bekijk alle goochelacts om mij als goochelaar in Utrecht in te huren

Goochelen in Utrecht

Utrecht met zijn historische centrum en zijn lange geschiedenis is voor mij echt een wonderbaarlijke stad vol uitdagingen. De grootste uitdaging voor mij als goochelaar tijdens een bezoek aan Utrecht is altijd het vinden van een parkeerplek. Dat kan soms wel eens even wat tijd kosten.


Maar zodra ik deze uitdaging heb overwonnen , begint voor mij natuurlijk de grootste uitdaging! En dat is mijn optreden als goochelaar in Utrecht in één van de vele horecagelegenheden, feestzalen en bij bedrijven etc.


In de afgelopen 20 jaar ben ik als goochelaar al vele malen voor diverse gelegenheden in Utrecht te gast geweest.  Bedrijfsfeesten, verjaardagsfeestjes etc. Echter Sommige goocheloptredens in Utrecht zullen mij altijd bijblijven.


Zo heb ik een keer in Utrecht een goochelshow verzorgd voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat was echt een hele mooie ervaring.  Goochelen voor deze doelgroep is echt heel dankbaar.

Goocheloptreden in jaarbeurs Utrecht

De jaarbeurs is natuurlijk één van de meest bekende locaties in Utrecht. Uiteraard heb ik ook als goochelaar al diverse keren tijdens bedrijfsevenementen etc. het publiek op magische mogen verbazen.


Zo mocht ik bijvoorbeeld voor het bedrijf migrato doormiddel van een centrale show hun klanten extra in het zonnetje zetten. Na afloop heb ik als rondlopende goochelaar tijdens de borrel alle klanten nog eens extra mogen verrassen.


Goochelen in de jaarbeurs biedt voor mij als goochelaar natuurlijk volop kansen om in contact te komen met andere bedrijven.  Wat ik dan wel eens hoor is dat bedrijven het soms moeilijk vinden om nieuwe klanten te werven. Als goochelaar kan ik deze bedrijven daarbij natuurlijk helpen.


Als goochelaar kan ik namens jou bedrijf potentiele klanten op een andere manier benaderen.  Hierdoor kun je veel eenvoudiger met deze klant in gesprek komen.

Rondlopende goochelaar in Utrecht tijdens jaarlijkse parade.

Enkele jaren geleden heb ik de eer gehad om tijdens de jaarlijkse parade mensen te verrassen met mij als rondlopende goochelaar. Ik moet zeggen. Wat was dat gezellig zeg! Midden tussen het rondreizend theaterfestival mocht ik doormiddel van mijn magic alle mensen op magische wijze verrassen.

Goochelshows afgestemd voor elke gelegenheid

Magic tijdens bedrijfsfeesten

goochelaar bedrijfsfeest Utrecht inhuren

Meer Lezen

Magic tijdens verjaardagsfeestje

goochelaar op verjaardag Utrecht

Meer Lezen

Magic tijdens bruiloft

goochelaar op bruiloft Utrecht

Meer Lezen

Goochelshows in Utrecht

Ongetwijfeld vraag jij jezelf nu af welke goochelact ik jou kan bieden?  Daar kan ik helaas niet direct een antwoord op geven. Ik weet immers niet om wat voor een feest het gaat! Het programma stem ik namelijk af op jouw feest en uiteraard jou wensen.


Ik kan een goochelprogramma verzorgen voor zowel kleinere gelegenheden als grotere feesten en evenementen. Ook de doelgroep kan natuurlijk variëren. Voor kinderen verzorg ik bijvoorbeeld een ander programma dan voor volwassenen.


Organiseer jij als bedrijf een evenement? Sta jij bijvoorbeeld op de vakbeurs of organiseer je een klantendag? Mijn programma stem ik perfect hierop af.

Als goochelaar in Utrecht geniet je vele voordelen


  • Je betaald € 0,00 reiskosten
  • Hoge klantenwaardering
  • Shows voor Jong en Oud
  • Niet Goed Geld Terug Garantie
  • Professioneel
  • Shows worden afgestemd op jouw wensen

Goochelaar in Utrecht inhuren?

Vier jij binnenkort dus een feestje zoals een verjaardag, bedrijfsfeestje, bruiloft of een persooneelsfeestje etc.  Als ervaringsrijke en professionele goochelaar bied ik jouw gasten een uniek en exclusief optreden.


Zou jij mij dus ook graag als goochelaar ook op jouw feest in Utrecht willen boeken?  Neem dan gerust contact met mij op.


Ik overleg graag met jouw welke goochelshow het meest geschikt is voor jouw feest.  Bedankt voor jouw bezoek aan mijn website en wie weet zien wij elkaar binnenkort wel in Utrecht.


contact opnemen