Goochelaar Waalwijk

Goochelaar Waalwijk aan het zoeken? Bent u op zoek naar een professionele goochelaar die in Waalwijk het publiek kan laten verbazen met interactieve en supersterkte goocheltrucs?

Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik ben specialist in magic. Als goochelaar heb ik al diverse malen tijdens verschillende feesten en partijen in Waalwijk mijn magische kunsten laten zien.


prijzen opvragen

contact opnemen
 

Voor wie heb ik zoal in Waalwijk al opgetreden?

Ik ben al meerdere malen te gast geweest bij verschillende soorten opdrachtgevers zoals:
  • Diverse bedrijven zoals Brave Holding BV waalwijk
  • Diverse scholen o.a. op Openbare Basisschool van der heijden
  • En vele verschillende particuliere opdrachtgevers
Wanneer u mij graag als Goochelaar inhuren in Waalwijk? Hiervoor bestaan er natuurlijk  diverse mogelijkheden.

Goochelen tussen het publiek

De meest geboekte vorm van goochelen is wanneer ik mijn kunsten laat zien tussen het publiek. U huurt mij dan in als rondlopende goochelaar.


Maar ook aan tafels kan ik natuurlijk een act verzorgen. Dit wordt dan weer tafelgoochelen genoemd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik altijd een tafel nodig heeft. Ook wanneer het publiek staat kan ik mijn act vertonen. Tijdens het "tafelgoochelen" vertoon ik steeds voor een kleine groep mensen kleine wondertjes op de m2.

Munten springen onzichtbaar van de éne naar de andere plek en een geleende ring verdwijnt en komt plotseling uit een zakje tevoorschijn! Het publiek wordt uiteraard bij de show betrokken.

Deze vorm van goochelen is erg populair. Het publiek kan alles natuurlijk op oogafstand volgen maar zal elke keer weer opnieuw aangenaam worden verrast! Bekijkt u de onderstaande live video om u een indruk te geven.

Goochelen voor kinderen

Ook wanneer u op zoek bent naar een goochelshow voor kinderen bent u bij mij op het juiste adres. Tijdens mijn interactieve kindershow zal ik kinderen laten genieten en verbazen. Kinderen worden bij de show betrokken en mogen natuurlijk ook helpen.

Centrale act

Wilt u graag iedereen verbazen met een magic show waar iedereen tegelijk van kan genieten, dan is de goochelshow een uitstekende keuze. De show kan op een podium of op de vlakke vloer worden vertoond.

Workshop goochelen

Ook voor een workshop goochelen bent u bij mij op het juiste adres. Op amusante wijze leer ik u enkele geheimen van de goochelkunst.

Is uw interesse gewekt

En bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ik als goochelaar waalwijk heb te bieden?

U kunt contact met mij opnamen zowel telefonisch op tel: 06 - 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier


prijzen opvragen

contact opnemen