Goochelaar Goes

Goochelaar Goes aan het zoeken Wat ik wel opmerkelijk vindt is dat Zeeland zo te zien vrijwel geen professionele goochelaars heeft te bieden. Maar gelukkig ben jij op mijn website terecht gekomen. Ik woon namelijk vlakbij bergen op zoom. Goes is voor mij als goochelaar qua reisafstand dan ook heel goed te doen. Hierdoor heb jij het voordeel dat ik voor een optreden als goochelaar in Goes geen reiskosten bereken.  En dat scheelt natuurlijk.

Als goochelaar in Goes te gast op prachtige locaties

Als goochelaar is het natuurlijk altijd bijzonder als je op mooi plekken je optreden mag verzorgen. In Nederland ben ik dan ook al op heel veel prachtige plekken geweest. Goes is één van deze woonplaatsen.

Optreden in Restaurant de wereld

Als goochelaar is een optreden in Restaurant de wereld iets wat je een keer moet hebben gedaan

Enige jaren geleden ben ik een paar te gast geweest in Restaurant de wereld. Misschien hebben wij elkaar daar wel eens ontmoet. Mocht je hier echter nog nooit zijn geweest, dan zou ik dit toch zeker adviseren. Restaurant de wereld is een restaurant met heerlijke gerechten en een hele gezellige ambiance. Als goochelaar is het dan ook heel tof om de gasten in dit restaurant aan tafel te vermaken met wonderen van dichtbij.

Optreden in de grote kerk in Goes

een optreden in grote kerk Goes is voor een goochelaar echt magisch

Een optreden in de grote kerk in Goes zul je nu denken? Ja inderdaad. Zo dacht ik toen ook. Maar ik werd geboekt door een mevrouw die een gala aan het organiseren was voor in de grote kerk. Toen ik daar aankwam, kon ik mij moeilijk een voorstelling maken wat ik kon verwachten. Maar toen ik de kerk binnenliep viel mijn mond open. Het was echt prachtig aangekleed en de sfeer was adembenemend.  Je kunt je wel voorstellen dat wanneer je hier als goochelaar aan het werk mag gaan dat dat een hele bijzondere ervaring is.

Optreden tijdens de koningsdagen Goes

Een optreden tijdens Koningsdag is voor mij altijd een hele feestelijke ervaring. Zo ben ik ook tijdens koningsdag in Goes al eens te gast geweest. Ik werd uitgenodigd om voor jong en oud een optreden te verzorgen. Hierbij mocht ik het publiek betoveren doormiddel van streetmagic. Bij streetmagic staat het publiek er met de neus bovenop.

Ook binnenkort als goochelaar in Goes bij jouw te Gast?

Heb jij in Goes dus iets te vieren! Als goochelaar zorg ik ervoor dat jouw feest een feest wordt dat de gasten zich nog lang zullen herinneren. Neem gerust contact met mij op, zodat ik jouw kan informeren over de mogelijkheden voor een bijzonder en memorabel optreden. Bellen kan natuurlijk ook op tel: 06 - 13 69 39 69
Reactie plaatsen