Goochelaar Vlissingen

Op zoek naar een goochelaar in Vlissingen? Een goochelaar die op jouw feest alle gasten kan voorzien van een hoge dosis magie en entertainment? De grote vraag is natuurlijk welke goochelaar zorgt ervoor dat jouw feest helemaal top wordt?

Het goede nieuws is dat je via je zoekopdracht op mijn website terecht bent gekomen. Is dat toeval? Of heb ik jou wellicht op magische wijze naar mijn website weten te leiden? Tja dat is natuurlijk mijn geheim!

Even alle gekheid op een stokje Als goochelaar treed ik met regelmaat op in de grootste stad van zeeland. Je kunt dan denken aan een persooneelsfeestje, verjaardag of bijvoorbeeld ook een bedrijfsfeestje.

Op elk feest zorg ik als Goochelaar in Vlissingen voor een gezellige en magische sfeer waarvan jouw gasten gegarandeerd zullen genieten.
BEKIJK WAARVOOR JE MIJ KUNT INHURENgoochelshow vlissingen

Voor jond en Oud

Meer Lezen

 

Bekijk de video om een indruk te krijgen

Goochelen in Vlissingen

Vlissingen heeft natuurlijk verschillende locaties te bieden waar je als goochelaar een optreden kan verzorgen. De afgelopen jaren ben ik dan ook al te gast geweest voor diverse optredens.

Zo heb ik een optreden verzorgd op o.a. de boulevard, het centrum en het Bellamypark  Één ding hebben alle locaties met elkaar gemeen. De zeeuwse gezelligheid. Als goochelaar voel ik mij in Vlissingen dan ook als een vis in het water.

Magie tijdens de Zeeland Beach Classics

De zeeland beach classics is natuurlijk een jaarlijks terugkerend evenement. Zo heb ik bijvoorbeeld enkele jaren geleden op de boulevard van Vlissingen tijdens de Zeeland Beach Classics als goochelaar mensen mogen vermaken met streetmagic.

Het leuke hieraan is dat het publiek rondom staat. Alles kan op de cm2 nauwkeurig worden gevolgd. Sommige magische wonderen vinden zelfs plaats in de handen van de toeschouwer!

Benieuwd naar mij als Goochelaar in Vlissingen?

Heb ik jouw nieuwsgierigheid gewekt. Ben je benieuwd wat ik jou heb te bieden? Wees dan geen vreemde en neem gerust even contact met mij op.

Ik informeer je graag en vrijblijvend. Contact opnemen kan zowel telefonisch op tel: 06 - 13 69 39 69 of via het contactformulier.

Tot ziens en wellicht zie je mij binnenkort wel als goochelaar in Vlissingen aan het werk

 
Reactie plaatsen