arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Tafelgoochelaar Huren

Wonderen van heel dichtbij

Tafelgoochelaar Huren

Wonderen van heel dichtbij

Bekijk 

d
e Video

 • Magie met grote impact
  Sfeerverhogend
  Magie tussen het publiek
  Nicole en Patricia lovend over het inhuren van tafelgoochelaar paul weiss

  Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgt tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

  Cargill Schiphol

  Tafelgoochelaar Huren?

  Wil jij jouw gasten graag verwennen met een uniek magisch optreden? Dan is het inhuren van mij als tafelgoochelaar hiervoor de meest ideale vorm van magisch entertainment. Ik begeef mij onder het publiek. Vervolgens zal ik doormiddel van vingervlugheid, verbluffende goocheltrucs en de nodige humor de gasten betoveren en entertainen.

  Met een optreden als tafelgoochelaar zorg je voor extra sfeer op jouw feest. Met mijn optreden breek ik het ijs bij elke gelegenheid. Jouw gasten genieten en zullen na afloop nog zeker lang nagenieten! 

  Een Tafelgoochelaar huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag

  Uniek & Professioneel Entertainment voor jouw gasten

  Het bijzondere aan het inhuren van mij als tafelgoochelaar is ook het persoonlijke contact dat ik met het publiek heb. Ik voel jouw gasten precies aan. Iedereen voelt zich daardoor ook gelijk op hun gemak. Het publiek is op de cm2 getuige van interactieve en verbazingwekkende goocheltrucs. Het publiek zit er met de neus bovenop, maar zal elke keer weer voor een onbegrijpelijk raadsel staan wanneer blijkt dat het onmogelijke zojuist heeft plaatsgevonden!

  ijzersterke Magic van deze tijd

  Ik vertoon diverse magic & mindacts waarbij de gasten van de éne in de andere verbazing zullen vallen. Speelkaarten transformeren, gedachtes worden onthuld en stel je eens voor hoe de gasten zullen reageren wanneer ik een (trouw)ring laat verdwijnen en vervolgens weer zal laten verschijnen uit een klein afgesloten doosje! Het maakt niet uit wat jij te vieren hebt. een bruiloft, een personeelsfeest, verjaardag of een (zakelijk) event. Een optreden van mij als tafelgoochelaar is de perfecte ijsbreker en het geheime ingrediënt voor een uniek stukje entertainment. 

  Tafelgoochelen - Perfecte ijsbreker voor jouw feest

  bij het inhuren van paul als tafelgoochelaar heeft u de garantie dat u een tafelgoochelaar inhuurt die mensen echt vermaakt

  Het mooie aan het inhuren van Paul als tafelgoochelaar is naast ijzersterke goocheltrucs ook het persoonlijke contact van hem met het publiek. Voor ons personeelsfeest wat dit de meest ideale vorm van magisch entertainment

  Henk de Groot

  De voordelen op een rij

  • Paul als tafelgoochelaar is de perfecte ijsbreker
  • Persoonlijk contact met de gasten
  • Flexibel Inzetbaar
  • Overal en Altijd mogelijk
  • Geen speciale vereisten

  Niet gevonden wat je zocht?
  Bekijk dan ook de onderstaande mogelijkheden

  Magic

  Show

  Een complete
  (avondvullende) show

  Mind
  Magic

  Gedachten lezen, voorspellingen en telepathie.

  Goochel
  workshop

  Leer goochelen van een professionele goochelaar

  Goochelaar op

  Vakbeurs

  Ik trek meer bezoekers en zorg voor meer leads