Video Aspect Ratio: 4:1

Tafelgoochelaar Huren

Wonderen van heel dichtbij

tafelgoochelaar huren

Tafelgoochelaar Huren

Wonderen van heel dichtbij

Bekijk 

d
e Video

 • Magie met grote impact

  Sfeerverhogend

  Magie tussen het publiek

  Nicole en Patricia lovend over het inhuren van tafelgoochelaar paul weiss

  Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgt tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

  Cargill Schiphol

  Een Tafelgoochelaar inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag

  Tafelgoochelaar voor een uniek stukje magie

  Wil jij jouw gasten graag verwennen met een uniek magisch optreden? Dan is het inhuren van mij als tafelgoochelaar hiervoor de meest ideale vorm van magisch entertainment. Ik begeef mij onder het publiek. Vervolgens zal ik doormiddel van vingervlugheid, verbluffende goocheltrucs en de nodige humor de gasten betoveren en entertainen.

  Met een optreden als tafelgoochelaar zorg je voor extra sfeer op jouw feest. Met mijn optreden breek ik het ijs bij elke gelegenheid. Jouw gasten genieten en zullen na afloop nog zeker lang nagenieten!

  tafelgoochelen inhuren is. de perfect mix tussen entertainment verbazing en gemak

  Perfect Mix tussen Entertainment & Verbazing

  Het bijzondere aan het inhuren van mij als tafelgoochelaar is ook het persoonlijke contact dat ik met het publiek heb. Ik voel jouw gasten precies aan. Iedereen voelt zich daardoor ook gelijk op hun gemak. Dit leidt ook altijd tot leuke reacties.

  Tijdens de optreden is het publiek op de cm2 getuige van interactieve en verbazingwekkende goocheltrucs. Het publiek zit er met de neus bovenop, maar zal elke keer weer voor een onbegrijpelijk raadsel staan wanneer blijkt dat het onmogelijke zojuist heeft plaatsgevonden!

  Een optreden van mij als tafelgoochelaar is de perfecte ijsbreker en het geheime ingrediënt voor een uniek stukje entertainment. 

  tafelgoochelen wordt vaak ingehuurd tijdens feestjes

  Tafelgoochelen 

  geschikt voor diverse gelegenheden

  Tafelgoochelen of een rondlopende goochelaar is één van de meeste geboekte vormen van magisch entertainment. Het is erg populair tijdens diverse gelegenheden zoals een personeelsfeest, bedrijsfeest, verjaardag, bruiloft etc.

  een tafelgoochelaar boeken heeft vele voordelen

  De voordelen van een tafelgoochelaar

  • Paul als tafelgoochelaar is de perfecte ijsbreker
  • Persoonlijk contact met de gasten
  • Flexibel Inzetbaar
  • Overal en Altijd mogelijk
  • Geen speciale vereisten
  bij het inhuren van paul als tafelgoochelaar heeft u de garantie dat u een tafelgoochelaar inhuurt die mensen echt vermaakt

  Het mooie aan het inhuren van Paul als tafelgoochelaar is naast ijzersterke goocheltrucs ook het persoonlijke contact van hem met het publiek. Voor ons personeelsfeest wat dit de meest ideale vorm van magisch entertainment

  Henk de Groot

  nog vragen over mij als tafel goochelaar. of wil je mij inhuren als tafel goochelaar

  Nog Vragen? Ik hoor graag van je