goochelaar belgie

Goochelaar Belgie Gezocht?  Maak dan eens kennis met mij (Goochelaar Paul Weiss). Als talentvolle goochelaar breng ik regelmatig een bezoek aan Belgie om het publiek te betoveren en te entertainen doormiddel van mijn magische acts. xxxxx Dan heb je die bij deze gevonden! Ik woon vlakbij zeeland. Het is dus helemaal geen wonder dat ik regelmatig als goochelaar in zeeland ben te bewonderen. Misschien heb mij wel eens aan het werk gezien? Ik heb bijvoorbeeld op de boulevard van Vlissingen in de zomer van 2014 streetmagic mogen verzorgen. Ook heb ik als goochelaar in zeeland tijdens diverse strand- en braderiefeesten al heel wat mensen mogen verbazen met goocheltrucs van dichtbij. Maar ik ben natuurlijk ook al heel wat keren uitgenodigd om tijdens diverse particuliere- en bedrijfsfeesten de gasten op magische wijze te entertainen. Zoals je kunt zien ben ik al heel wat keren in zeeland te gast geweest.


 


bekijk mijn shows die ik als goochelaar in zeeland kan verzorgen


Als Goochelaar in Zeeland voel ik mij zeker thuis

Zeeland is natuurlijk een provincie die met name in de zomer heel wat heeft te bieden. Zeeland staat uiteraard bekend om de mooie stranden en de metershoge duinen. Ik vind dat echt prachtig om te zien. Als kind ging ik heel vaak op vakantie naar Camping Valkenisse. Ik had het altijd reuze naar de zin. Maar ook nu nog kom ik samen met mijn vrouw er elk jaar wel om te genieten van de prachtige kustlijnen. Maar er valt in zeeland natuurlijk nog veel meer te bewonderen. Je kunt er heerlijk fietsen en ook genieten van de diverse zeeuwse tradities en lekkernijen. En dan met name de bolussen! Ik vind dat je als echte zeeuw trots kan zijn om in deze wonderbaarlijke provincie te wonen. Als goochelaar vind ik het ook ontzettend leuk om hier regelmatig een optreden te mogen verzorgen. Ook voor jouw feest ben ik uiteraard een meerwaarde.


een optreden in zeeland voelt voor mij als goochelaar alsof ik thuis ben


Wilt je mij graag boeken?

Neem voor als je vragen gerust even contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden die ik heb te bieden.


prijzen opvragen


contact opnemen