Page content

Goochelaar Limburg

Goochelaar Limburg aan het zoeken? Een goochelaar op jouw feest in Limburg die een onvergetelijk optreden zal verzorgen? Maak dan eens kennis met één van mijn magische acts.

Als professionele goochelaar heb ik al diverse keren een bezoek mogen brengen aan deze heuvelachtige provincie. Limburg is voor mij de provincie die staat voor gastvrijheid, carnaval, mooie omgeving en natuurlijk de heerlijke limburgse vlaaien.

Maar als inwoner hoef ik jouw natuurlijk niet te vertellen dat Limburg nog veel meer moois heeft te bieden. Als goochelaar beleef ik altijd mooie herinneringen aan deze meest zuidelijke provincie. En als ik weer eens de gelegenheid krijg om als goochelaar een optreden in Limburg te verzorgen, dan kijk ik daar altijd weer graag naar uit.

Goochelaar Limburg Carnaval

Januari 2018 heb heb ik tijdens de mannenzitting in Limburg een goochelshow mogen verzorgen. Onderstaand zie je een video opname hiervan.

Als goochelaar Limburg bied ik een scala aan showmogelijkheden

De mogelijkheden om mij in te huren lopen uitéén van een centrale goochelshow tot een rondlopende tafelgoochelaar. Ik ben inzetbaar bij diverse feesten en (bedrijfs)evenementen. Zo kan ik bijvoorbeeld ook worden geboekt als beursgoochelaar. Maar er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden te bedenken waarbij een goochelaar van meerwaarde kan zijn.

Bekijk mijn aanbod voor show die ik als goochelaar o.a. in limburg

Als goochelaar ben ik in Limburg o.a. te gast geweest in….

Ik heb al in heel wat plaatsen en voor vele verschillende opdrachtgevers in Limburg een optreden mogen verzorgen. Zo ben ik bijvoorbeeld tijdens de carnaval al meerdere keren te gast geweest bij verschillende carnavalsverenigingen in o.a. Maastricht. Maar uiteraard heb ik ook al verschillende keren een bezoek mogen brengen bij verschillende bedrijfs- of personeelsfeesten.

Optreden voor Nedcar

Enkele jaren geleden werd ik geboekt voor één van de grootste bedrijfsfeesten ooit. Nedcar uit Born vierde toen hun jubileumfeest. Ik was ingehuurd om voor al het personeel een optreden te verzorgen als tafelgoochelaar. Toen ik daar arriveerde viel mijn mond open van verbazing. Wat een gigantische hallen! En wat waren er ontzettend veel mensen aanwezig. Het optreden op deze locatie heeft een behoorlijke indruk op mij achtergelaten.

Als goochelaar Limburg binnekort bij jou te zien?

Vele opdrachtgevers zijn jouw al voorgegaan. Ben ik binnenkort bij jouw te gast om iedereen een superleuke en vooral magische dag bezorgen? Indien je contact met mij opneemt, bespreek ik graag de mogelijkheden. Contact kun je opnemen zowel telefonisch op tel: 06 – 13 69 39 69 als doormiddel van het invullen van het contactformulier

 

 

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Limburg

Plaats een reactie