Kinderfeestje Almere

Vier jij  binnenkort een Kinderfeestje in Almere ? En Ben je hiervoor nog op zoek naar leuk en passend entertainment waarmee je de kinderen een superleuke dag wilt bezorgen? De grote vraag die je jezelf  zult stellen is natuurlijk "Hoe krijg ik dit voor elkaar?".

In vergelijking tot vroeger is het tegenwoordig namelijk niet zo eenvoudig meer om met iets leuks en unieks voor de dag te komen. Kinderen hebben namelijk al heel veel gezien.

Kortom je bent op zoek naar iets dat kinderen boeiend vinden, iets waar kinderen naar uitkijken en bovendien echt van kunnen genieten. Het is dan de kunst om iets origineels uit de hoge goed te "toveren".

Toveren? Ja maak van jouw kinderfeestje in Almere een toverfeestje.

Kinderfeestje Almere met Goochelaar Paul

> Bezoek mijn speciale website kindermagie.nl

Kinderen zijn dol op alles wat met toveren heeft te maken. Waarom dan niet een kinderfeestje vieren met het thema "toveren"? Als hoogtepunt volgt daarna dan uiteraard een optreden van mij als goochelaar. Ik garandeer je dat de kinderen dit ontzettend gaaf zullen vinden wanneer ik de kinderen komt verrassen met een echte goochelshow!

Het kinderfeestje is natuurlijk helemaal af wanneer alle kinderen bovendien bijvoorbeeld verkleed komen als een goochelaar of tovenaar en/of  geef alle kinderen ook nog eens een toverstok. Ik garandeer je dat de kinderen helemaal uit hun dak zullen gaan.

Kinderen hebben de dag van hun leven

Een kinderfeestje met goochelaar Paul staat helemaal in het teken van volop Magic, Interactiepret en plezier. Kinderen genieten en beleven een prachtige dag en daar gaat het natuurlijk om. Het feestkind wordt natuurlijk in het zonnetje gezet en ook bij de show betrokken.

Na afloop een feestelijke traktatie voor de kinderen

Na afloop staat de kinderen een magische verrassing te wachten. 2 kinderen mogen assisteren en worden verkleed als kok. Dit leid natuurlijk tot vele grappige momenten.

Goochelaar Paul inhuren op jullie kinderfeestje in Almere?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan gerust even contact met mij op op tel: 06 - 13 69 39 69
Je kunt mij uiteraard ook bereiken doormiddel van het invullen van het contactformulier


prijzen opvragen

contact opnemen