kinderfeestje Den Haag

kinderfeestje Den Haag binnenkort gaan vieren?  Dan ben je ongetwijfeld al aan het nadenken hoe jij jullie kinderfeestje op een leuke manier kan invullen? In vergelijk tot enkele jaren geleden is het echter tegenwoordig niet zo eenvoudig meer om iets unieks uit de hoge hoed te toveren. Toveren? Een toverfeestje is echt superleuk.

Kinderen zijn veel gewend. Daar komt nog bij dat kinderen thuis tegenwoordig al op zeer jonge leeftijd te maken krijgen met smartphones, spelcomputers en internet. Dus de grote vraag is! Hoe kun je jullie kinderfeestje origineel maken?

Maak van jouw Kinderfeestje in Den Haag een toverfeestje

Het begint al wanneer Paul komt binnengelopen met zijn koffer vol geheimen. Kinderen komen naar Paul toe en zijn natuurlijk erg benieuwd wat Paul de kinderen allemaal zal laten zien. Maar dat blijft natuurlijk nog geheim. Kinderen kunnen niet meer wachten wanneer de goochelshow gaat beginnen.

Maar dan is het eindelijk zover. De show gaat beginnen. De kinderen zitter er helemaal klaar voor. Tijdens de show worden kinderen natuurlijk ook naar voren gevraagd om Paul te assisteren. Het feestkind wordt natuurlijk als eerste naar voren gevraagd. De Goochelshow van Paul zit boordevol interactie, magie en comedy.

Bekijk de onderstaande video hoe jouw kinderfeestje eruit zal komen te zien?

Ik kan je natuurlijk van alles vertellen hoe ik jullie kinderfeestje in den haag superleuk kan maken. Maar beelden zeggen meer dan duizend woorden.


Kinderfeestje met verschillende leeftijden

De belevingswereld van kinderen loopt sterk uitéén. Kinderen van bijv, 6 jaar zien de wereld heel anders dan kinderen van bijvoorbeeld 11 jaar. Het programma van de show en de presentatie worden dan ook aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Lees hier meer over een kinderfeestje

Paul inhuren op jullie kinderfeestje in den haag.

Lijkt het jouw nou superleuk om de kinderen te verrassen met een goochelshow van Paul? Neem dan gerust contact op met Paul middels het contactformulier of bel hem op
tel: 06 - 13 69 39 69.


prijzen opvragen

contact opnemen