Page content

Kinderfeestje Roosendaal

kinderfeestje Roosendaal aan te plannen? En bent u nog op zoek naar een leuke invulling hiervoor? Het is alleen niet zo makkelijk meer om vandaag de dag iets unieks uit de hoge hoed te “toveren”. Kinderen hebben al veel gezien. Daar komt nog bij dat kinderen thuis tegenwoordig al op zeer jonge leeftijd te maken krijgen met tablets, youtube etc. Dus de grote vraag is! Hoe kunt u het kinderfeestje uniek maken?

Kinderfeestje Roosendaal magisch maken

Goochelaar Paul Weiss zorgt dat het kinderfeestje magisch wordt. Paul woont in Roosendaal en heeft inmiddels tijdens diverse kinderfeestjes al vele malen bij kinderen thuis een optreden verzorgd. Bekijk u de onderstaande video om u ervan te overtuigen waarom te kiezen voor goochelaar paul tijdens het kinderfeestje.

 

 

Kinderfeestje Roosendaal volop Magic, pret en plezier

Paul komt bij u thuis en zal de kinderen tijdens het kinderfeestje verrassen en verbazen met zijn interactieve en komische goochelshow. Natuurlijk zullen de kinderen regelmatig denken dat zij de truc doorhebben. Maar Paul is natuurlijk niet voor niets een goochelaar en zal de kinderen laten zien dat de goocheltruc toch echt wel gelukt is.

Naast het feestkind worden er natuurlijk ook andere kinderen naar voren gehaald om Goochelaar Paul te assiteren bij de verschillende trucs. Maar er is een probleem! Het toverzout is op!  Oh Jee! Wat nu? De kinderen gaan Paul natuurlijk helpen om toverzout tevoorschijn te toveren. Maar dan is de goochelstok verdwenen! Kan de show nog wel verder gaan? Natuurlijk, Geen probleem. Goochelaar Paul heeft voldoende goochelstokken op voorraad. De show is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar.

Lees hier meer over een kinderfeestje

Presentatie

Kinderen van 4 jaar hebben natuurlijk een totaal andere beleving dan kinderen van 12 jaar. Oudere kinderen dienen meer “volwassenen” te worden behandeld. Daarom zal Paul zowel zijn presentatie en de goocheltrucs die hij vertoond aanpassen aan de leeftijd van de kinderen.

Is uw interesse gewekt.

Neem contact op met Paul op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruik het onderstaande contactformulier.