Kinderfeestje Roosendaal

kinderfeestje Roosendaal aan te plannen? En ben je nog op zoek naar een leuke invulling hiervoor? Dan zal je waarschijnlijk uit ervaring weten dat het niet eenvoudig is om vandaag de dag nog iets unieks uit de hoge hoed te "toveren". Kinderen hebben al veel gezien.


Daar komt nog bij dat kinderen thuis tegenwoordig al op zeer jonge leeftijd te maken krijgen met tablets, youtube etc. Dus de grote vraag is! Hoe kunt u het kinderfeestje uniek maken?

Kinderfeestje Roosendaal magisch maken

Een magisch kinderfeestje is ontzettend leuk voor de kinderen. Bekijk de onderstaande video en bekijk de leuke reacties van de kids.
prijzen opvragen


contact opnemen

 


 

Kinderfeestje Roosendaal volop Magic, pret en plezier

Tijdens het kinderfeestje worden alle kids verrast met een echte goochelshow. Natuurlijk zullen de kinderen regelmatig denken dat zij de truc doorhebben. Of toch niet?

Naast het feestkind worden er natuurlijk ook andere kinderen naar voren gehaald om tijdens de show te assisteren bij de verschillende trucs. Maar er is een probleem! Het toverzout is op!  Oh Jee! Wat nu? De kinderen gaan Paul natuurlijk helpen om toverzout tevoorschijn te toveren. Maar dan is de goochelstok verdwenen! Kan de show nog wel verder gaan? Natuurlijk, Geen probleem. Paul heeft voldoende goochelstokken op voorraad. De show is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar.

Lees hier meer over een kinderfeestje

Presentatie

Kinderen van 4 jaar hebben natuurlijk een totaal andere beleving dan kinderen van 12 jaar. Oudere kinderen dienen meer "volwassenen" te worden behandeld. Daarom zal Paul zowel zijn presentatie en de goocheltrucs die hij vertoond aanpassen aan de leeftijd van de kinderen.

Is je interesse gewekt.

Neem contact op met Paul op tel: 06 - 13 69 39 69 of gebruik het onderstaande contactformulier.prijzen opvragen


contact opnemen