Goochelaar Restaurant

Goochelaar restaurant aan het zoeken? Wil jij graag jouw gasten van jouw restaurant trakteren op een uniek en wonderlijk optreden? Als goochelaar zal ik jouw gasten naast natuurlijk heerlijk eten een onvergetelijk magisch moment bezorgen.

Jong en oud worden door mij daarbij op bijzondere wijze geanimeerd.  Bovendien zullen jouw gasten ook op positieve wijze aan jouw restaurant terugdenken.

Een goochelaar in jouw restaurant is mooie reclame

Een goochelaar die in jouw restaurant komt optreden is voor alle gasten zeker iets bijzonders. Magic is namelijk iets waarvan jouw gasten echt intens kunnen genieten.
Jouw gasten zullen dan ook graag opnieuw een bezoek aan jouw restaurant willen brengen.

Met een goochelaar in jouw restaurant onderscheid je je tevens ook van andere restaurants. Jouw gasten zullen dit zeker waarderen en dit doorvertellen aan kennissen, vrienden etc, Het resultaat hiervan is dat meer gasten jouw restaurant zullen bezoeken.

Restaurant goochelen voor jong en oud

Als goochelaar houd ik uiteraard rekening met jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen worden door mij op bijzondere wijze verrast met verbazingwekkende goocheltrucs.

Objecten verdwijnen en transformeren en gedachten worden gelezen. Na het optreden ben ik voor de gasten natuurlijk gespreksstof nr.1

Benieuwd naar mij als goochelaar in jouw restaurant?

Wees geen vreemde! En neem gerust even contact op met mij. Ik informeer je graag wat ik jou heb te bieden. Je kunt mij bereiken op tel: 06 - 13 69 39 69 of maak eenvoudig gebruik van het contactformulier.


prijzen opvragen restaurant goochelaar

contact opnemen met mij als restaurant goochelaar