Goochelaar Dordrecht

Goochelaar Dordrecht aan het zoeken? Organiseer jij binnenkort in Dordrecht een bedrijfsfeestje, verjaardagsfeest, familiereünie, communie, bruiloft etc. Als goochelaar breng ik ook jouw feest in Dordrecht naar een hoger niveau.prijzen opvragen voor mogelijkheden van een optreden van mij als goochelaar in Dordrecht

contact opnemen
 

Als goochelaar in Dordrecht creëer ik extra sfeer

Lijkt het jouw wat om mij als goochelaar in Dordrecht een optreden te laten verzorgen? Uiteraard zal ik jouw gasten verbazen. Maar ik zorg uiteraard ook voor een bijzondere sfeer. Ik garandeer je dat jouw gasten het reuze naar hun zin zullen hebben.

Iedereen is dol op het onverklaarbare

Op één of andere manier zijn wij mensen dol op het onverklaarbare. De meeste mensen vinden het fantastisch wanneer zij iets te krijgen wat zij simpelweg niet kunnen verklaren! Dat is ook één van de redenen waarom magic zo "hot" is. Het publiek ziet dingen gebeuren die simpelweg niet mogelijk zijn en toch gebeuren?

Bekijk de onderstaande video van mij als rondlopende (tafel)goochelaar

Welke shows zijn er als Goochelaar in Dordrecht mogelijk

Nu zul je jezelf natuurlijk afvragen welke shows er zoal in Dordrecht van mij als Goochelaar mogelijk zijn?
Je kunt mij o.a. boeken als rondlopende goochelaar. Het grote voordeel van deze manier van goochelen is dat alles zal plaatsvinden direct onder de ogen van de toeschouwer. Deze manier van goochelen biedt het publiek een unieke ervaring die zij niet snel zullen vergeten.

Als goochelaar verzorg ik ook Streetmagic

Goochelshow in Dordrecht

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid dat je bij mij een goochelshow boekt.  Hierbij sta ik op een vaste plek en vertoon meer grotere trucs zoals o.a. een zwevende tafel. Ook kun je mij als Goochelaar in Dordrecht boeken tijdens kinderevenementen en feestjes.

Benieuwd naar een optreden van mij in Dordrecht?

Neem gerust even contact met mij op. Je kunt mij bellen op tel: 06 - 13 69 39 69 of maak gebruik van het contactformulier.

Tot ziens en weet zien wij elkaar wel in Dodrecht


prijzen opvragen voor magische shows in Dordrecht

Direct contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor goochelen in Dordrecht