Goochelaar Gelderland

Je hebt hierbij een professionele goochelaar in Gelderland gevonden.  Als goochelaar reis ik door heel Nederland om mensen te vermaken met mijn interactieve en boeiende goochelshows. Als goochelaar heb ik ook al diverse keren een bezoek mogen brengen aan Gelderland. Maar dat is ook geen wonder. Gelderland is namelijk de grootste provinsie van Nederland. Daarbij heb ik optredens mogen verzorgen tijdens o,a,  bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen en andere (feestelijke) evenementen.Bekijk mijn aanbod voor showmogelijkheden die als goochelaar in Gelderland


Als goochelaar in Gelderland heb ik opgetreden voor?

Ik heb al op vele gave plekken in Gelderland een show mogen verzorgen. In het Koningin Julianapark bijvoorbeeld mocht ik een familieshow verzorgen. In Harderwijk heb ik tijdens een event het publiek op de terrassen mogen verbazen met streetmagic.  Het publiek kreeg daarbij illusies te zien van heel dichtbij. Het publiek waardeerde dit enorm. En daar doe je het natuurlijk voor.


Tijdens een bedrijfsevent van Europarcs mocht ik als tafelgoochelaar de gasten verbazen met  diverse trucs en illusie. Natuurlijk ben ik als goochelaar in Gelderland op nog veel meer plekken te gast geweest. Maar het is teveel om deze hier allemaal te vermelden.

Welke acts kun je bij mij als goochelaar in Gelderland boeken?

Lijkt het jou wat om mij als goochelaar op een locatie in Gelderland een optreden te laten verzorgen? Dan bied ik jouw hiervoor diverse mogelijkheden.


Je kunt bij mij een goochelshow boeken. Een goochelshow is een show die plaatsvind op een vaste plek.  Een dergelijke show is bedoeld om een grotere groep mensen te vermaken. Bestaat het publiek uit allemaal kinderen? Boek dan een goochelshow voor kinderen.


Heb je echter geen ruimte voor een wat grotere show? Dan kun je mij ook inhuren als rondlopende goochelaar of tafelgoochelaar. Hierbij zal ik magische acts vertonen op de cm2. Het mooie aan deze vorm is dat het publiek heel dichtop kan staan of zitten. Deze vorm is leuk tijdens tal van feesten en evenementen.

Sta ik als Goochelaar in Gelderland ook binnenkort op jouw feest?

Ben jij heel erg nieuwsgierig wat ik als goochelaar in Gelderland voor jouw kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik informeer je graag naar de mogelijkheden en tarieven. Je kunt mij bellen op tel: 06 - 13 69 39 69.


Bedankt voor je bezoek en wie weet zie jij mij binnenkort wel als goochelaar ergens in Gelderland aan het werk.