Goochelaar Brabant

Goochelaar brabant gezocht? aan het zoeken die uw feest weet om te dopen tot een feest waar iedereen nog met veel plezier aan zal terugdenken?  Mijn naam is goochelaar Paul Weiss. Ik woon zelf in Brabant. Ik word dan ook regelmatig geboekt om als het ware als goochelaar brabant een goochelshow te verzorgen in verschillende woonplaatsen in de provincie brabant.

Als goochelaar brabant kunt u mij boeken voor

Viert u binnenkort een verjaardag, kinderfeestje, uw bruiloft of een wellicht een reünie of een bedrijfsfeestje? Als goochelaar zal ik iedereen trakteren op een bijzonder optreden vol magie en illusie. Bekijkt u anders de onderstaande video van mij als rondlopende goochelaar. Tijdens dit live optreden heb ik mensen op straat vermaakt.

Doormiddel van de video kunt u een indruk krijgen hoe mensen reageren op mijn magic.


Natuurlijk kan ik deze vorm van magic ook prima vertonen tijdens tal van anders feestelijke evenementen die binnen plaatsvinden.


Waarom kiezen voor Paul als goochelaar in Brabant


  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Geen Reiskosten
  • Allround goochelaar. Ik ben van alle markten thuis
  • Treed op voor Jong en Oud
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Prijswinnende goochelaar
  • Lid van ''een van de groote goochelclub uit Nederland. Goochelclub Rotterdam
  • Beschikt over een breed repertoire aan magische kenniContact opnemen


Tafelgoochelaar


U kunt mij bijvoorbeeld boeken als tafelgoochelaar. Tafelgoochelen wil niet zeggen dat ik alleen aan tafel kan goochelen. Ik loopt door het publiek en vertoon kleine effecten op de cm2 waar uw gasten van zullen smullen.

Podiumacts

Bent u op zoek naar een toffe podiumact? Hiervoor beschik ik over verschillende shows voor verschillende gelegenheden. Wanneer u contact met mij opneem kan ik u adviseren voor welk type show geschik tis.

Kindershow


Organiseert u een event speciaal voor kinderen? Bijvoorbeeld een kinderfeestje? of een groter event. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Ik heb verschillende shows om als kindergoochelaar de kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Als goochelaar voor kinderen gedraag ik mij natuurlijk anders dan goochelen voor volwassenen. Bezoekt u anders mijn speciale website voor kinderen.


 


Benieuwd naar de mogelijkheden?


Bent u benieuwd wat ik voor uw feest of event kan betekenen? Ik informeer u graag over de prijzen en mogelijkheden om mij in Brabant in te huren?