Goochelaar Groningen

Ben jij op zoek naar een fantastische goochelaar in Groningen?  Zowel in de provinsie als de stad Groningen is natuurlijk ontzettend veel te zien. Van de prachtige natuur en landschap kan ik zo van genieten! Maar ook de bijzondere architectuur van Groningen is de zeker de moeite waard.

Zowel als toerist als goochelaar kom ik graag in Groningen

Groningen is voor mij het stukje Nederland wat rust uitstraalt. Met andere woorden. Groningen is de plek om een keer te ontspannen. Weg van alle hektiek. In de zomermaanden ga ik dan ook meestal enkele dagen ertussen uit om hier helemaal tot rust te komen. Ook als goochelaar heb ik al meerdere malen een bezoek mogen brengen aan dit wonderlijk stukje Nederland.

Als Goochelaar in Groningen zorg ik voor extra sfeer

Wanneer je een feest organiseert, dan wil je er natuurlijk alles aan doen dat de sfeer helemaal top is. Naast een sfeervolle aankleding kan ik als goochelaar natuurlijk ook voor extra sfeer zorgen.

Als Goochelaar maak ik jouw gasten enthousiast

Magie is er natuurlijk in vele vormen te boeken. Magie van een goochelaar is echter iets dat jouw gasten 100% zal verwonderen. Zie je het al voor je? Jouw gasten zijn super verbaast en raken niet meer uitgepraat over de vele wonderlijke acts die zij live hebben mogen meemaken. Ik kan je garanderen. Jouw feest kan niet meer stuk.

Magie in Groningen

Wanneer ik aan Groningen denk, dan denk ik direct aan het magisch samhain in Bourtange. Het is echt een geweldig feest waarbij de bezoeker oog in oog komt te staan met unieke gedaantes en gebeurtenissen.  Geesten, wezens uit andere dimensies en andere fantasy figuren. Het is er allemaal te zien. Mocht je dit feest nog nooit bezocht hebben? Dan zou ik je zeker willen aanraden dit een keer te doen.

Als goochelaar te gast in het magisch samhein in Bourtange

Het is alweer wat jaartjes geleden. Maar als Goochelaar ben ik op dit prachtige evenement een keer te gast geweest. Ik was hier verkleed als een tovenaar. Ik vertoonde toen de zwevende tafel, Zwevende tafel denk je nu? Ja inderdaad. Kijk maar eens in het bovenstaande filmpje. Daar kun je deze act bekijken. Het optreden hier als goochelaar was echter een geweldige ervaring moet ik zeggen.

Ben ik als Goochelaar binnenkort bij jouw in Groningen te gast?

Als goochelaar ben ik in Groningen uiteraard te boeken voor verschillende soorten feesten en evenementen.  Dus heeft jouw feest een extra impuls nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden die ik jouw heb te bieden. Ik informeer jou graag hoe ik jouw feest uniek kan maken.