Goochelaar Nederland

Ben jij op zoek naar een goochelaar in Nederland? In Nederland zijn verschillende goochelaars werkzaam. Kunnen deze goochelaars dan allemaal hetzelfde? Welke shows hebben ze zoal te bieden? En wat kost een goochelaar? En hoeveel goochelaars telt Nederland eigenlijk? Allemaal vragen waar ik je in dit artikel graag antwoord op zal geven.

De verschillende Goochelaars in Nederland

Naast mij zijn er uiteraard nog diverse andere goochelaars in Nederland werkzaam. Nederland telt circa 1400 goochelaars. De meeste daarvan treden echter niet of heel weinig op. Anderen goochelaars daarentegen treden juist heel veel op. Er zijn echter maar heel weinig goochelaars zoals ik die in heel Nederland optreden.


Bovendien is er ook verschil in het soort goochelshow die goochelaars kunnen verzorgen. Goochelaars kun je bovendien onderverdelen in hobby goochelaars, amateur goochelaars en professionele goochelaars.Er is echter veel verschil in kwaliteit die deze goochelaars hebben te bieden.


Bekijk mijn aanbod voor shows die ik als goochelaar door heel Nederland kan verzorgen


Een professionele goochelaar in Nederland herken je aan o.a. de prijs die zij hanteren.  Dergelijke goochelaars hanteren prijzen vanaf minimaal +/- € 400,00 euro per uur. Deze prijzen kunnen oplopen tot wel € 580,00 of meer. De shows van professionele goochelaars in Nederland zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit.

Bekende Goochelaars in Nederland

Nederland kent natuurlijk ook enkele bekende goochelaars. Vroeger hadden we natuurlijk Fred Kaps. Toen kwam Hans Kazan. Tegenwoordig zijn Hans Klok en Viktor Mids van het programma Mindfuck natuurlijk ook hele bekende goochelaars geworden.

Goochelaars voor verschillende doelgroepen

Wanneer je op zoek gaat naar een goochelaar die werkzaam is in Nederland, dan zul je ongetwijfeld hebben ontdekt dat er heel veel verschillende soorten goochelaars zijn. Sommige goochelaars zijn gespecialiserd in goochelen voor kinderen. Anderen daarentegen richten zich voornamelijk op goochelen voor volwassenen. Er zijn ook goochelaars die optreden voor beide doelgroepen.

Verschillende type goochelaars

Er is echter ook verschil in type goochelaars. Je hebt goochelaar die je alleen kunt boeken als tafelgoochelaar. Maar er zijn ook illusionisten en mentalisten. En dan heb je nog goochelaars die algemeen goochelen.


Er zijn echter ook goochelaars in Nederland die komisch goochelen. Dit type goochelaar speelt meestal een typetje. Maar er zijn uiteraard ook goochelaars die in een bepaald thema goochelen zoals bijvoorbeeld een oosterse goochelaar.


Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Misschien vind je het wel geweldig om een komische goochelaar aan het werk te zien. Of misschien vind je goochelen aan tafel heel bijzonder? Of wellicht vind je het wel fantastisch om te zien hoe een illusionist zijn assistente doorzaagd!

Ik beschik over een breed repertoire.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende soorten shows. Bovendien kan ik goochelen voor kinderen en volwassenen. Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen.


Waar in Nederland zijn goochelaars werkzaam

Het is natuurlijk wel belangrijk te weten op welke plekken in Nederland de desbetreffende goochelaar kan optreden. Er zijn vele goochelaars die alleen optreden nabije hun woonplaats of niet verder willen reizen dan bijv. 50 km. Er zijn echter ook voldoende goochelaars in Nederland die door het hele land zijn te boeken.

Als goochelaar ben ik werkzaam door heel Nederland

Ik treed op door heel Nederland. Ik ben al op vele plekken in Nederland te gast geweest. Onderaan dit artikel zie je o.a. de top-10 woonplaatsen. Staat jouw woonplaats er niet bij? Wees dan niet getreurd. Ook bij jouw kan ik een wervelende show verzorgen.


Wil je meer weten over mijn mogelijkheden neem dan gerust even contact met mij op. Je kunt mij uiteraard ook bellen op tel: 06 - 13 69 39 69
goochelaar Nederland prijzen


contact opnemen voor een optreden als goochelaar in Nederland

 Top 10 Locaties waar ik als goochelaar ben geweest In de onderstaande woonplaatsen heb ik inmiddels de meeste optredens verzorgd. Dat is ook wel logisch. Het zijn de grootste woonplaatsen van Nederland.