Goochelaar Ridderkerk

Als Goochelaar Ridderkerk creëer ik op elk feest voor een fantastische ambiance. Lijkt het jou  bijv. wat om mij als goochelaar op jouw verjaardag een wonderlijke show te laten verzorgen? Of vier jij een bedrijfsfeestje of wellicht jouw bruiloft? Voor elk feest beschik ik wel over een passende goochelshow waarmee ik iedereen een geweldige ervaring kan bieden.

Als Goochelaar Ridderkerk opgetreden voor van der valk

Door van der Valk Restaurant Ridderkerk was ik uitgenodigd om tijdens beide kerstdagen een optreden te verzorgen zowel als tafelgoochelaar en een centrale act voor de kinderen.Direct na aankomst heb ik mij gemeld bij de receptie. Hier kreeg ik de sleutel van één van de kamers van het hotel waar ik mij kon omkleden en voorbereiden. De centrale show moest plaatsvinden in een aparte zaal op de 1e etage. Nadat ik de show hier had opgebouwd ben ik mij dus gaan omkleden.

Om 11.00 ben ik met mijn optreden als tafelgoochelaar begonnen. Eerst een uur tafelgoochelen en vervolgens een 20 minuten durend centraal optreden. Daarna nog een keer 60 minuten tafelgoochelen. Toen was het pauze van een uur. Na de pauze moest ik hetzelfde programma nog eens vertonen voor nieuwe gasten. Het optreden op de 2e kerstdag bestond uit hetzelfde programma.

Nieuwe act vertoond

Tijdens beide kerstdagen heb ik een splinternieuwe act vertoond waarbij één van de gasten van 6 symbolen er één in gedachten moest nemen. De bedoeling was dat ik uiteindelijk het gekozen symbool wist te onthullen. Onthoud! Het gekozen symbool werd puur in gedachten genomen. Iedereen die ik deze act heb laten zien was "weggeblazen". Sommige mensen zeiden zelfs "dat is echt mindfuck".

Reactie van van der valk

"Geachte heer Weiss, Beste Paul,Hartelijk dank voor het optreden op beide kerstdagen, we hebben leuke reacties gehad!

Wil je graag mij als goochelaar in Ridderkerk boeken

Lijkt het jou ontzettend tof om mij als goochelaar op jouw feest uit te nodigen? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden. Contact opnemen met mij kan op tel: 06 - 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier

contact opnemen