Goochelaar Amersfoort

Op zoek naar een goochelaar in Amersfoort? Als goochelaar ben ik werkzaam door heel Nederland. Uiteraard  kan ik jou ook in Amersfoort als goochelaar van dienst zijn. Per jaar verzorg ik in Amersfoort gemiddeld 2 tot 4 voorstellingen. Dat is op zich best veel als je bedenkt hoeveel plaatsen er in Nederland eigenlijk zijn.


Heb jij dus iets te vieren? Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeestje of bijvoorbeeld je verjaardag? Je kunt er dan op rekenen dat ik zal zorgen voor een gezellige en magische ambiance.


Bekijk mijn aanbod voor showmogelijkheden die als goochelaar in amersfoort kan verzorgen

Als goochelaar in Amersfoort al heel wat gezien

In de afgelopen 20 jaar heb ik als goochelaar al vele malen een bezoek aan Amersfoort mogen brengen. De meeste optredens vonden plaats op standaard locaties. Bijvoorbeeld bij mensen thuis, bij bedrijven etc. Maar ik ben ook wel eens uitgenodigd op hele speciale locaties.

Optreden in Dierenpark Amersfoort

Het meest opvallende optreden in Amersfoort was toch wel in het dierenpark. Al is dat al weer behoorlijk wat jaartjes geleden. Toen ik werd gebeld dacht ik van "hu een optreden in het dierenpark"? Wat moet ik mij daarbij voorstellen. Het betrof echter een personeelsfeest. Blijkbaar kun je dus in het park ook een personeelsfeest vieren. Het park beschikt over een prachtige bosrijke locatie. Een optreden hier was dan toch wel een hele bijzondere belevenis.

Optreden in Museum Flehite

Dit optreden was ook superleuk. Als goochelaar mocht ik bezoekers ontvangen en hen vermaken met interactieve goocheltrucs van heel dichtbij. Het mooie aan een optreden in dit museum was dat je aan het goochelen was tussen de historie van Amersfoort. En dat heeft toch wel iets heel speciaals vind ik.


Magie op de cm2

Als je mij als goochelaar in Amersfoort graag wilt inhuren dan kan ik het publiek o.a. vermaken met goocheltrucs van heel dichtbij. Alles kan op de cm2 nauwkeurig in de gaten worden gehouden. In de onderstaande video kun je mij live aan het werk zien hoe mensen deze show ervaren.


Ook als straatgoochelaar de goochelaar bij uitstek

 

Is je belangstelling gewekt?

Wil je graag dat ik als goochelaar jouw feest of event in Amersfoort als het ware "omtover" in iets speciaals? Neem dan gerust contact met mij op op tel: 06 - 13 69 39 69
Of vul simpelweg het contactformulier in.  Ik informeer je graag over de mogelijkheden die ik heb te bieden.prijzen opvragen voor een optreden van mij als goochelaar bij jou in amersfoort


Neem contact op met mij voor alle mogelijkheden voor een optreden van mij als goochelaar in Amersfoort