Goochelaar evenementen

Op zoek naar een goochelaar voor jouw evenement? Bij het organiseren van een evenement komt natuurlijk nogal wat bij kijken! Je moet op zoek gaan naar een event-locatie en diverse leveranciers zoals catering etc. Tja het vergt veel tijd en voorbereiding om een evenement van de grond te krijgen.

Bij het boeken van mij als goochelaar op jouw evenement zorg je in ieder geval voor de wow factor

Een goochelaar op jouw evenement is een echte eyecatcher

Jij wenst toch ook dat er voor iedereen iets uitzonderlijks valt te beleven? Een goochelaar inhuren zal dan ook zeker voor een echt verrassingseffect zorgen.

Als professionele goochelaar breek ik het ijs en zal jouw gasten op bijzondere wijze entertainen.  Ik kan je garanderen dat een goochelaar op jouw evenement voor iedereen een unieke belevenis zal zijn.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen


Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen

 

Als goochelaar flexibel inzetbaar

Je kunt plannen wat je wilt. Tijdens een evenement kan er natuurlijk ook van alles fout gaan! Als goochelaar heb ik al tal van evenementen bezocht en daarbij nogal wat voorbij zien komen!  Uitvallen van techniek tot fouten in de programmering.  je kunt het zo gek niet bedenken. Als rondlopende goochelaar kan ik daar uiteraard moeiteloos op inspelen en iedereen toch nog een top avond bezorgen.

Als goochelaar op jouw evenement bied ik uniek entertainment

Magic is een vorm van entertainment dat in principe geschikt is voor alle soort evenementen.  Althans als je kiest voor de juiste goochelaar en de juiste goochelact! Als ervaren goochelaar ben ik voor een evenement breed inzetbaar. Ik kan een podiumact verzorgen en/of rondlopen en de magie voor alle gasten van dichtbij laten beleven.

Ik pas mijn act aan aan jouw event en uiteraard jouw wensen. Bovendien kan ik maatwerk leveren. Daarin onderscheid ik mij dan ook t.o.v. vele andere goochelaars. Dus of je nu op zoek bent naar een goochelaar voor een zakelijk of niet zakelijk event. Als deskundig goochelaar til ik jouw evenement naar een hoger niveau.

Goochelaar voor zakelijke evenementen

Organiseer jij een zakelijk evenement? En ben je hiervoor op zoek naar een unieke kick off? Of een bijzondere productonthulling? Of wil jij jouw event op een mooie en spectaculaire manier afsluiten?

Met mijn ruime ervaring vervul ik al jouw wensen. Bovendien kan ik als presentator het hele programma voor mijn rekening nemen. Tussendoor laat ik het publiek versteld staan doormiddel van diverse magische intermezzo's.

Vele businesevents gingen jou al voor. Bij mij als goochelaar is jouw zakelijke event dan ook zeker in goede handen.. Als goochelaar beschik ik over een breed aanbod aan mogelijkheden. Wanneer je contact met mij opneemt, overleg ik graag met jouw de mogelijkheden die passen binnen jouw bedrijfsfilosofie.

Goochelaar voor niet zakelijke evenementen

Ook voor niet zakelijk evenementen ben ik als goochelaar uiteraard te boeken.  Als goochelaar zorg ik ervoor dat jouw gasten het aan niets ontbreekt.  Doormiddel van verbluffende illusies zal het publiek van de ene in de andere verbazing vallen.

bekijk alle mogelijkheden

Meest ideale en ervaren goochelaar voor jouw evenement

Als goochelaar ben ik al meer dan 20 jaar professioneel werkzaam door heel Nederland.  Ik ben al te gast geweest bij tal van evenementen .Door mijn ruime ervaring voel ik het publiek dan ook perfect aan.

Bovendien beschik ik in tegenstelling tot vele andere goochelaars over een breed repertoire aan goochelacts. Hierdoor kan ik in de meest gevallen dan ook precies dat bieden waar jij op zoek naar bent.

Heb ik jouw interesse gewekt? Neem dan voor al jouw vragen gerust even contact met mij op. Ik bespreek graag met jouw alle mogelijkheden om als goochelaar op jouw evenement iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Wil je snel contact? Wees dan geen vreemde en bel mij op tel: 06 - 13 69 39 69.

 

contact opnemen